Huvva

nu måste jag verkligen träna! fy fan vad fett och socker jag ätit i helgen. det är inte bra.
tacogratäng på fredagen + lite naturgodis och ostbågar hos linnsan
taco till lunch och godis till eftermiddagsfika och oxfile till middag, massor av godis till filmen och blåbärspaj.
nu våffelfrukost med vispgrädde och nu snart till farmor och farfar för att äta hela dagen. usch..

Måste få röra på mig lite! Ska inte fetta nå mer i veckan nu :)

Över och ut (måste ut)

Fredag

i eftermiddag kommer anna och moa ! skoj.
Idag är det nollningen - skoj (?) :p
igår blev jag av med mitt nya jobb och fick ett nytt, dock lite mindre jobb på två timmar.
Myste med patrik igårkväll.

jag har btw klippt mig extremt kort. ser ut som en kille ^^ det är iaf mycket bekvämt.
ps. nu far boman snart utomlands. ds. 
 
Anette - jag pratade väl om dig på jobbmötet igår. hoppas hon kollar upp dig. :)

Första dagen

Dagen i punktlista: (betygsnivå G)

- upp och gick ut på en liten promenad.
- strök tvätt och plockade ur diskmaskinen
- packade väskan och åt gröt
- iväg på spinning
- träffade patrik lite snabbt på gymmet
- iväg till gymgrossisten efter att ha trampat ihjäl mig på spinningen
- cykla hem igen
- laga mat
- duscha
- packa ny väska
- åka 15.00 bussen till jobbet på tomtebo
- 16-20 jobb
- hemma igen, fick skjuts av mor, vi har fikat och slöat. 
 
Imorgon:
- upp tidigt och cykla till gymmet för att vara där 8.00
- duscha och ta mig till umedalen för att klippa mig
- cykla hem igen
- lunch
- färga håret
- antagligen duscha igen efter en svettig cykeltur
- åka buss eller bil till jobbet beroende på när mor kommer hem (15-20)

Det var en bra dag idag. Tiden gick otroligt snabbt men det blev inte tidsbrist. Den hade nog varit bättre om man hade några timmar med patrik istället för några minuter. :)


Sista dagen

yes. sista dagen på mitt jobb. imorgon börjar jag på mitt nya kvällsjobb s.k. "studerande schema". för studenter. jaja. blir säkert bra. jag skrev ut en massa papper om safriresan idag, bra att tänka på osv. passade på att utnyttja jobbets kopieringsapparat. har även tränat. var helt själv typ halva passet, det var helt underbart. hem och äta med ma, anette och sebbe. de for vi 19.30, sen kom linn 20.30 hann bada därimellan. slapp kväll om inte annat :) ska faktiskt sova nu. 
 
imorgon: jobbet mellan  10.40 - ?? 12.00 kanske. intro. sen kommer patrik hem till mig och sen får vi se :)

Godnatt

 (ja, jag ska fixa till bloggen, en annan gång dock)

Svenssons

Jaha. efter att mamma kom hem från vilhelmina-färden med kent och anettes nya lilla saab blev jag och mor bjudna på middag hos kents. mycket gott. alla hemma. mycket skratt = mycket tårar :D haha. alla skrattade så att man inte kunde andas. hemma nu igen. sjukt trevligt om inte annat ! spontanmiddag. annars hade det blivit blodpudding. ska varva ned lite och slappa inför en ny arbetsdag imorgon.

Lördag

jag har faktiskt börjat använda facebook lite grann.. herregud. varför? jag orkar egentligen inte, och jag orkar knappt blogga. fast vem tvingar mig. jag skriver ju faktiskt inte här så himla ofta ochj ag har inte så många trogna läsare. men det gånger man skriver kanske de uppskattar att man har kluddat ner några rader iaf. sitter på jobbet nu. har rast. anna på jobbet är knäpp :P hon ville hellre jobba delad tur imorgon och börja kl. 9 istället för att kliva upp och jobba 8-16. så vi bytte. YEY. jag slipper jobba delad tur imorgon och jag kommer hem tidigt. kanske t o m ska träna efter jobbet imorgon då. känns helskönt. jag och rosie ska nog gå ut och promenera lite i solen. dock blåser det lite men det är okej. jag är astaggad på att fara på den dära safariresan. ska maila kilroy och se om de har någe mer info än vad som står på hemsida och sen kolla upp lite annat fakta. för det där resan vill jag jättegärna fara på! jag skulle också vilja fara iväg på en liten resa med pate också. och sen om några år en stor resa med patrik :) flera månader i australien skulle inte sitta helt fel! :) jaja. kanske ska diska och göra mig klar för att börja jobba igen. vill dock inte det. jag är supertrött.. förstår inte varför jag ska ha sovit mycket inatt. ska våldgästa patrik 10min på vägen hem. det var trevligt att träffa linnsan igår. det var länge sedan. vi kan dock inte gå ut och gå imorgon på dagen längre eftersom jag bytt pass. men kanske på kvällen. den som lever får se.

över och ut!

Herregud.

nu har vi irrat på stan hela dagen, jag och lisa. på kilroy blev vi mycket smartare gällande vår resa. nu har vi kanske bestämt oss (?) vem vet. den verkar jättebra, man åker med ett mycket bra företag och 30 dagar långt med 9 safarin. vi ska kolla upp en del detaljer och så, jämföra sen får vi hoppas på att vi kan boka om någon månad eller så. annat uträttat: lisa gick på bibblan, jag köpte lim till skor, vi fikade, köpte ögonbrynsskugga och pensel för 300kr :O, lisa - inspiration. och tro det eller ej detta tog oss 5,5 timmar, dock läste vi om safarit lite extra, handlade på willys och for förbi anette för att lämna plåtlådan aka. hennes "börs". orkar inte fara till patrik ikväll. trött som ett svin. ska fixa lite andra saker istället.
 

Aloha

Till Linn:
vi var på bilbingo igår och jag kunde inte prata med dig för då hörde vi ej vilka nummer som ropades ut. ja, vi kan ses på fredag, anette också för den delen för du hade tydligen frågat henne också. det spelar ingen roll vart vi är eller så. men det blir säkert bra.

som sagt, bilbingo, rätt slappt till sista rundan. sebbe sa helt plötsligt: seriöst, jag är en ifrån 10 000kr. vi: SHIT. på med tänningen och väntade i kanske 5-6 nummer innan en annan fick bingo. men jag kunde inte koncentrera mig utan tänkte på 47 hela tiden. anette kryssade t o m i nummer 47. haha. det var en trevlig kväll. ska på stan med boman idag. mot kilroy bär det av. får se vad som sker där. 


Lördag

Idag rövar mamma, pappa, roland, eivor och solveig bort kent. han fyller 60 på tisdag.  
 
delad tur idag. helt okej när man väl kommer tillbaka på kvällen. gick på promenad med lisa efter min underbart goda lunch. vi surrade och käkade blåbärskaka (igen, för min del). den är ruggigt god. vi ska ner på kilroy till veckan och kika. lyllos lisa som ska till cypern om två veckor.

har haft två mysiga dagar med patrik innan detta. igår fikade vi blåbärskakor och blåbärsmuffins. mycket lyckat. nu har jag bara tre dagars jobb kvar efter detta. det är skönt. :)


 Frukost - torsdag


Blåbärskakorna som jag gjorde igårmorse, som är himmelskt goda
 

dagens lunch. grilladkycklingsallad med farmors rabarbersaft!

Bråkar med bloggen

vill fixa till den lite men lyckas inte bra. ska ge detta en ny chans imorgon, om jag nu orkar dvs. kvällens skörd: 1lite blåbär och det blev blåbärsmuffins. Igår plockade jag och patrik också 1 liter och då blev det en paj och i filet. jag och patrik cyklade ner till stan kl.07.45 idag. jag tränade och han var på trafikskolan. cyklade hem tillsammans (dock skildes vi åt). jag gjorde i ordning picknicklunchen och cyklade till patrik. vi myste i solen på ängarna, jag somnade t o m. hem och slappade lite, innan jag skulle fara hem. fastnade på röda korset och köpte en bok och två halsband för 50kr. (fick lov att cykla till intersport för att ta ut pengar) och sen cyklade jag hem. jag är lite less på att cykla nu. jag har även tagit reda på mina recept som jag samlat på mig och som ska med mig när jag flyttar. nu måste jag verkligen sova. godnatt.

Bilbingo

ingen vinst dock... 3 nummer från 10 000kr.. men det är ju bara en lotto om man vinner :P mycket folk där iaf och det var trevligt sällskap :) jobb idag till 14.00 sen lite ärenden på stan och träna sen hem och städa lite sen kanske vara med patrik ikväll :) nu är det bara 4 dagar kvar med jobb. sen är det över. men jag har fått ett extrajobb (troligen iaf) hos en annan brukare i höst var tredje helg. det är ju bättre än ingenting alls. och det är ju kort uppsägningstid om något bättre skulle dyka upp. mat nu.  
 

Måndag

Jobb i helgen - gick bra. kanonväder så vi var ute mest hela tiden. 
 
Måndagen: 
 
Långsam frukost och sen till Coop Forum och ICA Mariehem för att lämna in CV. sen till stan. köpte en ny ljusgrå skuggpenna, till specsavers och lämnade in glasögonen och redigerade de andra. förbi linnsan på rut och hälsade. sen träning i hettan, dusch och sen till blodgivningen. det gick superbra verkligen! varför oroar man sig egentligen? jag fick dessutom ett snygg glas :)  patrik ikväll. fipplade med hans nyinköpta digitala systemkamera. eller han fipplade jag var fascinerad. en sådan vill jag också ha. gick ut och tog lite kort. patrik lekte med inställningarna. det kommer väl några kort här senare. nu hemma. har lekt med curry så att han började flåsa och lägga sig ned. hihi. tjockisen blev supertrött :)  www.andersons.se har fina safarin lisa. kika in där.  
 
ska filesofera här en stund sen sova !  
 
 

Cykelorientering

Dagen till ära. 17 kontroller och vi är klara med hela sommarens "skoj-på-hoj". Tog hela Baggböle, Klabböle och volvo/röbäck. åt på baggböle herrgård och det var supergott. Västerbottenost- och älgfärspaj. mmmh. morfar och terese stannar ikväll också, och sen kom lasse och katarina förbi en stund ! :D jätteskojigt att surra lite. här kommer lite bilder från dagen:  
 

Det är mycket fin utsikt därifrån och mycket god mat






Udda skylt




Inledningsvis kikade vi på området runt Baggböle herrgård


Att kalla stigen för en väg


Kossorna


Paj

gjort ikväll


bytt till något tråkigare

så där. tråkigt, men lika för alla. 
 
 Patrik är så söt, han stöttar en och är helt enkelt den bästa i mitt liv :) vet inte vad jag skulle göra utan honom.

Icas torkade tranbär och pumpafrömüsli är jättegod! den måste provas! + att gordon ramsay alltid är underhållande

Hmpf

tråkigt att inte alla ser mitt teckensnitt. inte jobbdatorn, inte anette.. trist. den är ju jätterolig egentligen, men en del kanske bara ser det gamla, snirkelteckensnittet. vilket ser du? sitter iaf och väntar påatt jag ska bli hungrig. jag har en timme att fördriva. slappt. har sett på gordon ramseys the F-word, lagat mat åt henne och lagt henne. japp. slappt. 
 
imorgon ska jag sova hos patrik. det blir mysigt. saknar honom redan. hihi :D

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!