Dator eller bugg?

BUGG BUGG BUGG.
I love it, det var sååååååååå jävla roligt. Längtar redan till nästa onsdag! :D så kul kul kul. får träna lite med pappa ihelgen! :)

hann inte med att köpa en dator idag, det blir imorgon istället. jag ska även klippa mig imorgon, fast hos en annan frisör då min är sjukt. sen jobba på kvällen. jag är helt extas nu. röjde undan lite och diskade när jag kom hem. blev så pigg!

ONSDAG

Idag eller imorgon ska jag köpa mig en ny dator. jag har pengarna (knappt) och viljan att ha en egen dator. just nu har jag mors på lån. så det blir att införskaffa.

Ikväll blir det danskurs för hela slanten. hoppas det blir ett bra gäng att bugga loss med! :D

Har även gått tre gånger på fotokursen nu och det är också väldigt roligt, lite svårt ibland, men övning ger färdighet.

himla skönt. mitt nya liv är att jag är typ ute jämt, eller väldigt mycket. har varit i bäcksjön en del och åka skidor, grillat och solat. älskar att sitta ute i solen såhär på dagarna. helt underbart.

På lördag blir det födelsedag för hela slanten i Bäcksjön, med grillning och förhoppningsvis sol!

Datorlös

Japp. blir mest troligen datorlös tills nästa löning. det går rätt bra utan, dock har jag lånat mammas nu då hon har sportlov. Gör egentligen inget speciellt med den ändå. Bara så ni vet varför jag är mycket inaktiv på denna front. Har mycket glädje utan den också.

Köpt lite mat, trosor och 10pack sockar idag. äntligen!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!