Min sädesärla

Jag kom hem efter att ha varit borta (jobbat) i nästan 11 timmar. Dödens trött så sätter sig en sädesärla precis framför mig. Jag hämtar kameran och han är snäll nog att posera i 15 min trots att jag "jagade" honom att hoppa till nästa pinne på gärdesgården. Zlatan blev avundsjuk. Sen middag och sedan kika på bilderna och sist rengöra och "mysa" med ragge. satt och höll i honom i typ 10-15 min och såg på tv. zlatan blev så avundsjuk att hon började mjaua och snurra runt i fotöljen och tittade sött på mig och försökte få mig att släppa krypet. hihi.


Har Zlatan blivit tjock?




Bilden talar för sig själv


Han är så söt när han står på ett ben!













Zlatan är ond!



Hoppas vi ses igen lilla pippifågeln!

Har införskaffat tre nya färger till min ljusstakssamling. ville inte köpa den hemska mörk-rosa-lila, den passade inte in.



Hon passar på när Ragge inte är där ;D




Noterat

Varför?! hela mitt inlägg försvann..

Jag har varit med lisa ikväll. vi gjorde samma sak som vi skulle ha gjort om vi setts, vi pratade i 52 minuter. jag är snart påväg i sängs. Jag har noterat att jag är väldigt billig i drift. jag tvättade just håret med samma schampo som jag köpte då jag flyttade in. 500ml räcker länge. Minns du anette att jag köpte två tvålar på rusta för 20kr för att det var bra att ha? Jag har just flyttat in den blåa i duschen för att använda det sista och för att jag var så less på att den var så ful och äcklig som fortfarande stod framme. Nu har jag bytt till den rosa! yey. också 500ml. haha.



Farmor skulle leka hipphoppare och vända kepan. hon ligger i en solstol, det är därför hon ser så konstig ut ;D

Fina Bästis!

Hemma hos Helene och Anders, Bilderna gör inte trädgården rättvisa. Det är en hel till trädgård uppe till höger som jag inte har foton på.


Han trodde jag hade mat till honom
Posera kan han i alla fall

Tisdag

Tiden går för snabbt helt enkelt.
Jag måste lämna igen mina springskor. kände det idag då jag var ute och sprang i dem. trånga på vänster fot. dvs. för små. putsade upp dem iaf. Sitter just nu och avnjuter persikor, keso, honung och kanel tillsammans med min hemmagjorda rabarberdricka och en bra bok. bra avslutningen på en kanonkväll med patrik :)

Tisdag

Tiden går för snabbt helt enkelt.
Jag måste lämna igen mina springskor. kände det idag då jag var ute och sprang i dem. trånga på vänster fot. dvs. för små. putsade upp dem iaf. Sitter just nu och avnjuter persikor, keso, honung och kanel tillsammans med min hemmagjorda rabarberdricka och en bra bok. bra avslutningen på en kanonkväll med patrik :)

Härlig ledighet

Jag och mor var ju hos morfar. Sedan på lördagen var jag hos öjbrandt. även söndag och måndag. det är kul att träffa Ö igen! :) hon har dessutom en otroligt fin hund. Vi var ute bland myggen igår. de var aggressiva mot en del av oss. det har blivit alldeles för sent flera dagar i rad nu. ikväll blir det tidigare. :) Idag står springning, städ m.m. på schemat. har köpt nya neonoranga springskor!

Jisses

Jisses vilket långt bröllop. Fint iaf.
Vill till solen! Vem vill inte det efter dessa dagar!? Jag vill bara ligga i solen på stranden och äta jordgubbar och körsbär! Japp. så är det. vore härligt att ta en sista minuten senare i höst! :) kanske besöka london också?
Jaja. vi får väl se. Franska nybörjare och engelska språkfärdighet krockar iaf inte till hösten. Härligt. kanske ska läsa det då. kanske fara på en språkresa över jul vore också kul. nu måste jag verkligen i sängs.

massor

Massor har hänt sedan sist
Det har t.ex. regnat en massa
Jag har träffat linns Opala idag igen, hon var helt underbart fin! jag och mor har varit på farfars grav, mormors grav och hemma hos morfar några dagar. vi har bara slappat där. såg bröllopet idag, som alla andra typ. det var fint. är otroligt trött efter allt idag. ska sova tidigt. vet inte alls vad jag ska fördriva min närmaste dagar med.

inskolningen har gått bra

lyssnar på en gammal fin låt som jag älskatt tidigare. Latvias bidrag till eurovision the war is not over

me like patrik

Skrämmande

Speciellt Co2 utsläppen

http://www.worldometers.info/se/

ersmark

Gött. har bakat kanelbullar och vaniljkrämbullar idag! pappa "behövde" bullar. det var kris. han hade t o m köpt frysta. så det gjorde jag. gjorde en jättegod chicken carribea med ananas, paprika, squarsh och fajita m.m.m.m. massor. åt det med tortillas och sallad. Jag bjöd förstårs ma och pa. jag och mamma har sorterat garner. Fick ta det jag ville ha. mmh. sen har vi handlat lite och drukit te. nu är jag här och jag ska sticka nu.

FOTO



Duscha?

Imorgon kanske man ska duscha? Har inte duschat eller tvättat håret sen i torsdags. hihi. har haft krull så spela roll. Har haft en kanondag med anetti! :) Vi har haft det mysigt hela dagen. cyklade förbi pate och sa hej på vägen hem. Imorgon ska jag till ersmark och göra väldigt lite. Har gjort en fläskfilégryta till matlådor, men den vart så där. känner att jag är rätt trött nu. Bilderna från idag på hundarna får ni se imorgon. annars har anette dem.

jag älskar lady gagas videos.

Allt

har gjort en massa bra saker på morgonen. tråkiga, dock nödvändiga. har laddat in bilder på datorn också. Jag gjorde äppelmos och lingonsylt igårkväll i ersmark. Hjälpte ma lite också.

Här är lite bilder som jag "försökt" ta med nya kameran, det är en hel vetenskap.





The king of hummus

Jag har varit duktig och gjort min egen faktiskt mycket goda hummus! :D ska ha den som snax till sallad och så när sommarjobbet börjar på måndag. Jag har även gjort en kalasgod champinjonsoppa med klippt persilja ! :) MUMMA. Imorgon ska jag göra en linssoppa med mungbönor, chicken caribea och på söndag fläskfilégryta så jag får lite matlådor och slipper fundera på det där senare. Har lite kanongod chili con carne i frysen också. Matprat. Nu måste jag diska mitt berg. Ska till ersmark och hänga lite (städa typ), imorgon ska jag till anette och kika och umgås, kanske bli bjuden på middag (A). wiie. Puss!

ps. min kamera är king! har fotat lite idag! avatar är också älskvärd!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!