sleepy

det är inte lätt att sova 5½  timme och sedan vara trevlig, lyhörd och försöka lära sig nya saker och lära känna folket i 8 timmar. slumrade på bussen på vägen hem. lade mig ned i sängen när jag kom hem. hann sova 2 min sen hörde jag pappa roa "HALLÅ?! ÄR DET INTE NÅGON HEMMA?!" .. shit. trött och ont i huvudet som stryk. 

det gick okej idag. inga större svårigheter. men ändå en del lite otrevligheter. ja, mer kan man inte säga.

Ska handla och sen till patrik :) love him . byyee

Kalasat och ny fräsch blogg

jajemensan.

spinning imorse, jäspade i början och svettades i slutet. 
 
Har tatt hand och snoop-dog 1&2 idag. kollat på bilder och ja, inte mycket mer. ska skriva mitt sista tal efter detta.
lite bilder från igår:

    

    
 Lilla Zlatan får vara med också :)

Uppdatering..

ja, jag känner att jag verkligen vill ändra min blogg, men jag är helt sämst och helt förvirrad i denna nya värld. Linn kommer på ett tag så jag ska lura henne till att hjälpa mig. hihi.

Patrik har köpt två jättesnygga par glasögon idag! :D han kommer att vara så snygg och stilig i dem. m-m-m.
Jag vill börja läsa om min och lisas resa till afrika. mycket intressant. lite udda kanske, men jag har ju lite över ett år på mig att planera så att lisa hinner läsa sig in på vad det är vi ska uppleva. ^^ 
 
Idag så ska vill till hinkgränd 41 och fira gammtanten anette. :) smörgåstårta och presenter (till henne dock.. :/ )

Annars har jag gjort tre roliga saker på tre dagar. Onsdags: hade en mycket trevlig dag med lisa på staden och for sedan helt otippat och spelade frisbeegolf med patrik och hans kompisar. Torsdag: heldag med Linn Rydelius :D mycket länge sedan och mycket kul och behövligt. en dag då båda två inte hade någonting att klaga över eller stressa över. idag: Patrik köper sig mycket snygga galsögon och kalas hos anette + myskväll med pate.

Jag är skitstörd på att bilderna från när vi var hos morfar ligger på den bärbara datorn. från den datorn går inte en enda bild att ladda upp utan att internet först hänger sig och sen lägger av, det sker exakt samma sak när man försöker skicka dem över hotmail. hmm.. jag får helt enkelt trösta mig med några andra gamla bilder som jag upptäckte på kameran när jag skulle kopiera över bilderna på golvlampan (curry) haha.

wait and see... 

  


Hugo fick utbrott




Happy Family





MOA PÅ ÄVENTYR



VÅR STACKARS KISSE

Blodgivare?! vad tänkte jag på?

Jaha. nu är jag och anette (systrarna spruträdd) anmälda blodgivare. hemskt, men vi räddar ju liv, eller försöker iallafall. Blodomloppet är nog lite överskattat. det är otroligt trångt och man ska inte ha två hundar med sig som man hela tiden måste övervaka så att någon blind människa inte kliver på dem. helt okej ändå. gick med anette hela tiden. gott fika efteråt, men ingen vinst. tråkigt.

Jävligt skönt att bli av med biologin idag. känns som att ha tagit studenten igen, tills jag kom på att jag har engelskan kvar på måndag. usch. hatar den. hatar att prata ett språk där man inte kan utrycka sig på helt fullt ut. men snart över.

ska vaccineras mot TBC och ta min andra hepatit A spruta imorgonbitti (förhoppningsvis, om de nu inte strular som förra gången), gå på staden och göra ärenden, in på willys och städa ur skåpet och lämna igen kort, sen hem och kolla om DH funkar på hemsidan lisa gav mig. slappa en stund och sen fara till pate på kvällen :) jaa. vad roligt. (nu behöver jag inte skriva ett blogginlägg imorgon) två flugor i en smäll. mohaha. 
 
Kram

mhm

Jag hann faktiskt med det jag skulle göra idag.
Om jag inte hade jobbat hade jag hunnit med lite mer plugg.
upp imorgonbitti runt åtta, plugga, träna, tomtebo sen umgås med randoms (lisa och linn)
vi kan ses hela dagen efter kl.14.00 för min del. :D yeah

Jaja, curryburr är dålig igen. han är deprimerad och sitter med krage. (Golvlampan som Pelle sa haha!) Hans såg på svansen verkar ha blivit sämre och infekterat. vi måste till veterinären igen.. jag hoppas han får slippa kragen snart. han blir så deppig när han har den på sig. han ska få sova i min säng i natt också. han diggar det. söta lilla CurryBurr ^^

Jag fick mina ljus igår! m-m-m doftljus, melon och grapefrukt! + moas present.
vill elda så att det luktar gott. lät dumt, men så är det, 
 
 Jag tror jag just såg på det värsta avsnittet av Gordon Kitchen Nightmares. usch och haha.

Duktig Jenny

idag har jag stigit upp kl.8.00
Ring och fixat mig en anställningsintervju på måndag hos VH Assistans
Varit på en anställningsintervju på Röbäck.
Handlat åt  hushållet.
Lagat middag till familjen.
Skrivit två av tre tal till engelskan.
Ska plugga Biologi nu i en timme innan jag faktiskt far och
Jobbar 17-21.
kl.22.00 ska jag njuta av dagen och avrunda den med "Gordon Kitchen Nightmares"  
 
Kram

Onsdag

klev upp kl.8.15 för att hinna träna innan jag skulle vara på tomtebo kl.14.00. då ringde fredrik upp kl.10.00 och sa att det måste bli på fredag istället. jahaja, jag har ju iaf lite tid över idag då :) soft
 
det ringde en till imorse så jag ska på intervju imorgon kl.10.30 också på röbäck. :D nice. det börjar arta sig. 
 
nä, ska duscha, äta och sätta mig och studera lite. :)

kanske hinner med att måla / baka bröd / baka muffins / spela AoE idag också ! yey, dessutom - innan patrik kommer :D

mysa

jag vill ha någon att mysa med nu! Patrik... :) kom hit och mys med mig. då kommer jag att sova jättegott. Jag saknar dig redan. ska nog gå och lägga mig nu, jag är så himla uttråkad och rastlös, nu önskar jag att jag var tillbaka hos dig igen. 
 
puss.

Onsdag

Ja. idag har jag sovit ut ! vaknade inte förrän kl.9.10, helt otroligt.
 
Jag satt och väntade på att spinningen skulle börja då ringde det från Alpha-Assistans och vips kl. 14.00 var jag på ansällningsintervju för ett vikariat. det är ju bättre än inget alls. ska träffa en nisse på tomtebo imorgon kl. 14.00 och se hur det fungerar, sen nästa vecka kanske en dam på östra ersboda också. :) det var roligt.
 
Dagen hade varit bra hittills så jag bestämde mig för att hårdplugga - när man sitter hos patrik är det lätt att plugga för det finns inget som stör en eller något annat som man kanske skulle vilja göra - förutom att krama pate en gång eller två. så jag pluggade i 3 timmar. känns bra nu efteråt. hann med mycket. 
 
patrik steker baconet till palten nu - mums! sen ikväll blir det DH :)
 
Linn: jag gör inget speciellt på: Onsdagkväll gör jag inte heller nått. Torsdag, fredag (haha, eller jo jag ska vara med lisa men du kan ju hänka på om du vill ^^ ) eller lördag. söndag på dagen ska vi till farmor och farfar för de fyller år. :) kvällen - ledig.

Nu har jag sökt en massa jobb

Nu har jag sökt en massa jobb som personlig assistent. Bättre än ingenting. Skrev att jag kände Lisa t.ex. när jag skrev till Alpha-Assistans. Ska skicka in någon random till statoil också..
 
Hur som haver sitter jag här och väntar på att patrik ska duscha klart så vi kan fika tillsammans. ska på spinningen kl. 11.30 sen till patrik igen och studera och för att spendera kvällen med DH.
 
Länge sedan man träffade Linnsan och Lisa för den delen. Lisa ska jag ju träffa på fredag. men linnsan far och flyger hela tiden. :P när blir vi bjudna på fika i din nya lägenhet? :)
 
Hoppas på att få något mer jobb nu. det är det jag väntar på.

Åh. en sådan skulle man ha haft

jag har hittat den kattrasen jag skulle vilja ha. en abessinier. de är så himla fina. det kostar dock. 4000-6000kr. men håll med om att de är fina. :)

                              

Woho!

På en timme fick jag grejorna hem till förrådet. vi for 19.10 och var hemma 20.10, med soffbord, tv-bänk och hylla för 500kr. kalasvärt ju! anette: du får sälja eran bänk för massa pengar och göra vad ni vill med dem (ge mig 500kr är ju ett alternativ ^^ ) det känns iaf bra. har dessutom dryckit ca 5 dl te nu och svettas och är supermätt verkligen. ska kolla klart på berg flyttar in, sen får jag se vart kvällen bär mig, det får inte bli för sent bara för det är ju spinning imorgon med Svampen (karl-johan) haha.  
 
kramkalas till de som vill ha en kram :)

Gårdagens damp inlägg som aldrig publicerades pga av adhd internet:

hmm. hoppas att dessa grejor finns kvar imorgon då jag kommer att ringa på dem. 500kr för allt! helt sjukt. de kanske inte finns kvar, men jag kan ju inte ringa den här tiden hem till någon.  
 



hoppas hoppas. 
 
jobbat ikväll, det gick bra. inte speciellt ansträngade alls måste jag säga. lite rikare iaf. curry ska till veterinären imorgon för att bli vaccinerad osv. stackarn. 

Torsdag

nu har jag varit på powerwalk och spinnat. skönt. det kändes dock tungt innan jag kom igång, men det gick bra. det ser mörkt ut på lägenhetsfronten just nu. kollar på en massa olika fastighetsägare - linnsan vet du någon fler? 
 
imorgon ska jag vara helt ledig från träning och dylikt. vaknar kanske upp hos patrik i morgonbitti och spenderar lite tid där, men sen far jag hem och slappar. S-K-Ö-N-T. 
 
ska försöka göra lite engelska i eftermiddag också. men nu ska jag vila på maten och sen duscha. 
 
över och ut. 
 
PS: jag får damp på bloggen, så fort man ska ladda upp bilder så hänger sig allt. hade skrivit ett fint inlägg igår och sen hade jag laddat upp bilder från i fredags då vi var hos morfar, men icket då. får väl göra ett nytt försök. ds.

Curry hjälper till att skriva blogginlägg

han är rastlös, myssugen och trött. han vill inte gå ut idag för det regnar. han hatar regn - så han måste vara och ha tråkigt. stackarn. jag däremot skulle ut och springa nu på morgonen men det är inte så lockande när det regnar och är fetaste dimman. så jag ska plugga lite nu på morgonen istället och sen fara till studiecentrum och sen träna benen på usm, efteråt. jag har slängt om schemat lite idag. jag tar bilen idag så slipper jag stressa emellan alla ställen. det blir skönt. jag ska dessutom jobba ikväll - yey - det var ett tag sen, ett kort pass, 17-21, men det är någonting iaf. fick mest troligt (90%) sommarjobb igår också på willys då. Varje helg hela sommaren. härligt. det är inte så mycket men litegrann iaf. efter att ha ätit mina goda rågbröd som jag bakade igårkväll - med viss assistans från patrik - ska jag nu plugga lite. (farmors rågbröd - var tvungen och testa när anette sa att de var goda - de är goda, dock lite för söta för min del) smaskens. 
 
patrik är bäst i ur och skur :)

jaha

nu är vi här igen. hos anette och sebbe. jisses. vi har hyrt film ikväll - Crank. den var jättebra och rolig! vi har även surrat och nu börjat se på The hunted - för hundrade gången. hmmff. vill fara hem och sova faktiskt. jag mor och far ska till mediamarkt imorgon och kika om de har några billiga filmer osv. kul. ska plugga imorgon också och sen till pateputt :) 
 
Kramar


Härligt morgonpass

svetten rinner, benen är som gelé och plötsligt hör man "kom igen nu Jenny!" av instruktören på USM. jag blev helt chockad :P nog för att jag är där ofta men att hon har lärt sig mitt namn var lite udda. men hon är min favorit där också. man går gärna på hennes pass (Sophia M) - då var det bara att ta i lite extra de sista 30 sekunderna. nu har jag fixat betalbanken och sen ska jag fixa telia E-fakturering och deklarera. skönt att få det bortgjort. senare kommer pate! :D

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!