oi!

Yes, hoppas på att jag får bli instruktör på gymmet. :) Det vore kul och utmanade. Jag vill i alla fall testa på att gå som lärling! har varit på spinning idag. Skrubbat hela mig, rakat benen, filat fötterna och målat naglarna. jajemensan, nu känner man sig fräsch. Är hos anette nu,  ska snart hem till mig och äta middag :) smaskens.

Jag och mor ska gå en pärl/smyckeskurs där man lär sig göra fina halsband, örhängen och armband. Då kanske man kan sälja iväg några sedan :) Solveigs var skitsnygga och jag köpte lite av varje!

Ja

Igår kväll var en sån där kväll som man inte ville skulle ta slut. Det är så himla kul att umgås med linn och lisa! ska försöka träffa lisa en gång till innan hon far ner igen, snart är det ju for real! -_- jisses. men det är kul. Provet gick galant och var superlätt, inga problem. Jag har dock börjat fundera på vad jag vill göra senare. Kommer inte fram till något konkret dock.

Torsdag

Nu ska jag gå ut i det fina vädret, sen plugga, laga mat och göra matlåda, ta bussen till skolan, spinna kl. 17 sen hem till linnsan och träffa lisa och linn! YES


Onsdag

tränat som bara den ikväll :) nu måste jag verkligen plugga litegrann :) zlatan var superledsen när jag kom hem i eftermiddags. Jag har sovit hos patrik och hon varit ensam. hon mjauade lika mycket och intensivt som när hon åker i djurtransporten.

Imorgon: linn och lisa
Fredag: prov och ?
Lördag: anette, anna och moa!

Tjoho!

Söndag i all ära

Har trotsat vädret och varit ute och gått. Hälsade på anette också. Handlade mjölk. Har ätit en supergod pastagratäng sen igår (förstårs jag som gjorde den), en mockaruta som mor bakade igår och tagit mig en varm dusch och skrubbat mig. Filade fötterna och smörjde in dem. Nu måste jag verkligen plugga, har skjutit på det tills nu. Äppelmosen och blåbärssylten blev kalasgod! 

får se om jag orkar med att framkalla alla bilder idag eller inte. :)

Uppdate

Haha. kunde inte låta bli. Kanske världens sötaste syster! :D




- Sportbhar - färgglada på stadium 199kr
- Cykelbyxor 150-300kr intersport/stadium
- Uppvärmningsjacka
- Små vita fina dukar, flera stycken till tvbänken, byrån, blommor, ljusstakar, köksbordet
- En bra bok
- En intressant bok, om t.ex. människokroppen eller psykiska tillstånd, hjärnan, mer faktabok t.ex. Sonessons Anatomi och fysiologi (ISBN: 91-47-05256-2)
- Avatar
- En lite mer yvig blomma till min lägenhet
- En hushållsvåg
- Glasunderlägg (i glas)
- En stor leksaksråtta till Zlatan
- Svarta sockar
- This is it - dvdn med Mikael Jackson
- En ny fotfil, rejäl som inte går sönder i ryggsäcken, den förra i plast gick av
- En id / makeupstore mineralfoundation

Framkalla

Äntligen tar jag mig tid att kolla igenom alla foton från Usa som jag ska framkalla + de från Nya Zeeland och Thailand. Till Lisa: De är i den där mathallen under sf och pizza hut i stockholm. Konfektyr-godis :D Mums.
Till Linn: Jag har ditt sadelskydd.. kallt, stackars dig

Till alla: Finn ett fel


Slapparkväll

Har vikt tvätt, strykt tvätt, handtvättat, anmält mig till rådgivning för pensionssparanade (vuxenpoäng) och sedan gjort en supergod banan-, kokos- och chokladmikeshake. Smaskens! imorgon blir det att göra äppelmos och blåbärssylt. Jag ska även spinna imorgonbitti kl.9.30 sedan hem till ersmark och göra dessa saker och sedan studera där :) niceone.

Önskar att man kunde laga så där god mat!




Vet någon vart man kan hitta dessa goda konfektyrer i umeå? om de finns överhuvudtaget.. Lisa kan inte du köpa sådana i stockholm så att jag har ett lager! Kokos, vanilj och jordgubbe.






Pate! :)


Superdag 2

som sagt, provet var lätt. Jag har sedan haft en superdag tillsammans med Marie och Anny. En liten söt sak på 6 månader. Jag har typ skavsår i munnen efter att ha pratat ikapp några år på en dag. Detta måste göras igen. Slappar ikväll. Har ätit rårakor istället för raggmunkar, inte lika gott tycker jag, men inte illa. Till efterrätt blev det en halv blåbärs- och kokosmuffin :)

Fredag

Kursprovet avklarat. Lätt som en plätt mycket att skriva dock. Nu ska jag bege mig till umedalen och Marie.

Superdag

Japp det är vad det har varit. började min superdag med gröt och fullkornssmörgås sen bar det i väg till Usm för step med linn. vi slöade på efteråt och kom till slut i väg och åt buffé på taj mahal. helt okej. inte mer inte mindre. strosade runt på stan dvs. jag hängde efter linn, ändå blev det jag som köpte ett par gladiatorsandaler. yey. letade ett par förra året men hittade inga som jag riktigt klickade med. Nu har jag gjort det. Längtar till våren då jag kan börja använda dem. Ingen kan någonsin gissa vad jag ska göra för kul imorgon, förutom att skriva kursprov! Jo jag ska vara med Marie! vad roligt att träffa henne igen och lilla Anny! lunchmys :)

Puss till livet!

MYS

Jag har städat, skrubbat och tvättat överallt och allt i hela lägenheten idag. Jag har även tränat, varit i skolan och färgat håret. Framåt 17.30 började jag göra kycklingsoppa till mig och patrik som skulle komma vid 18.00. Sen fick jag en impuls att göra kokos och blåbärsmuffins! de satt gott i magen! MUMS!

träning i morgonbitti med linnsan. Synd bara att det är herrarnas dag i bastun.. :( vi som hade tänkt basta. linn kommer att få vänta på söliga jag som alltid tar 100 år på sig att duscha. Älskar att duscha på usm. varmt vatten hur länge man vill och man behöver inte betala för det ens! :D vi peppar inför imorgon! YES.







PUSS till livet

Uppdatering av önskelistan no.2

- Sportbhar - färgglada på stadium 199kr
- Cykelbyxor 150-300kr intersport/stadium
- Uppvärmningsjacka
- Små vita fina dukar, flera stycken till tvbänken, byrån, blommor, ljusstakar, köksbordet
- En bra bok
- En intressant bok, om t.ex. människokroppen eller psykiska tillstånd, hjärnan, mer faktabok t.ex. Sonessons Anatomi och fysiologi (ISBN: 91-47-05256-2)
- Avatar
- En lite mer yvig blomma till min lägenhet
- En hushållsvåg
- Glasunderlägg (i glas)
- En stor leksaksråtta till Zlatan
- Svarta sockar
- This is it - dvdn med Mikael Jackson
- En ny fotfil, rejäl som inte går sönder i ryggsäcken, den förra i plast gick av
- En id / makeupstore mineralfoundation

Onyttigheter

Inte bra Jenny. Inte bra. Tränade ju som sagt idag. Fick skjuts av Patrik hem. Kom hem åt en god lunch, men jag var inte nöjd. Kände hur sötsuget for över mig.. Jag gjorde en minisats chokladbollssmet och åt med kokos. Inte bra. Ikväll blir det semlor också. jaja, man lever bara en gång.

Workout!

På väg till gymmet. Lite axlar och bröstträning innan spinningen! :D woho! ska börja bege mig strax. Ikväll kommer Patrik. åh vad jag längtar! Det blir långt mellan gångerna då han jobbar i pricip nonstop fre-sön och sen på måndagar är han dyngtrött. men det funkar ändå. Jag gör bort skolan på helgerna. Längtar tills torsdag då jag och linn ska steppa och sedan ha en mysig dag. nej nu måste jag bege mig.

PUSS till livet!

Mums!

Om cirka en timme har jag en hel hög med färdiggräddade rågbrödstekakor :D Grovt rågmjöl och krossade linfrön, te och snart kommer mamma! Kan det bli bättre? 


Jag ska inte dö, idag

Vissa dagar är bättre än andra. Vissa kvällar är bättre än andra. Försöker i alla fall.

Pust och fy, har sökt jobb halva eftermiddagen. Jag hoppas mest på Bäckbacka på Rödbäck, de var så himla trevliga och tillmötesgående. Hoppas, hoppas, hoppas. Nu ska göra en avslappningsövning och sedan göra middag, för att sedan plugga hela kvällen. Pumpat hårt idag på gymmet, känner mig mörbultad.

Kram

Måndag

På väg till skolan. Får information om praktikplatsen på Operationscentrum på sjukhuset. Kanske måste ta ett foto också. är inte speciellt snygg idag, då jag far i otvättat hår för jag ska träna senare. Jag ska även reda upp strul med CSN som skolan har gjort.  Hörs senare!

Hjälpsamma Zlatan

Hon har peppat mig med mina studier genom att ligga och lata sig, jäspa och sett allmänt trött ut, över mina ben.


Inspiration

Fick inspiration av Lisa som hade så fina blommor i sin lägenhet att jag och mor for iväg till buketten och köpte två nya blommor, rysch, två krukor och lite dekoration till dem :) vi har varit duktiga och monterat upp en hylla, draperiet, gardiner, klockan, lampan och spegeln idag. Vi for även förbi Mio och konstaterade att det skulle bli fint att göra en hatthylla av det som finns där, men jag kan då inte göra någon skohylla. Någon som vet någon fler möbelaffär än Mio, Ikea, EM, Rusta, Jysk, Boom, Coop, Expo.. ? Dessa har bara hatthyllor och skohyllor som är 80cm, och då kan jag inte öppna min garderob. hittade även två söta bilder på min mobil sen igår. Nu ska jag göra omelett med bacon och skogsvampsost och spenat!
 









SOL

Frukost: grahamsgrynsgröt med äppelmos
Senare: gå ut i det underbara vädret!


Update

Kände att det var på tiden att snygga till sidan!
Godnattkramar!

Utsatt själv

För att kompensera Linn som blev utsatt för ett kollage igår, utsätter jag mig själv för det ikväll. Jag tror dock inte att bilderna är lika hemska som linns, men jag har som sagt inte lika många bilder på mig själv. Några andra är utsatta ikväll också, kunde inte låta bli när jag fick syn på dem! Mina yngre och sämsta dagar, varsågod! Tillägnat Linn! (ps. nästan alla bilder är tagna i fjällen, tydligen är man inte speciellt snygg där. testa dela på två toaletter när man är 17 st ds.)

NJUT


































Imorgon kommer det upp någon finare vinterbild på mig. Kan dock inte ladda upp det nu eftersom vi schlagerkväll hos mor och far!


Kollage

på linns förfrågan får jag kanske göra ett nytt kollage ikväll, för att kompensera hennes fina ! haha. ja vi får se vad det blir för något.

INGEN går säker!

Ljuvligt!

Kunde inte motstå att köpa grahamsgryn och mannagryn. Äter just nu grahamsgrynsgröt och äppelmos! såå gott! annars har jag varit effektiv idag. Jag har rengjort kattlådan, gått till willys handlat, gått hem, rengjort åt ragge duschat och gjort lunch, ska studera lite nu innan jag gör mig i ordning för att fara till ersmark!

Över och ut!

EN HYLLNING TILL LINN!

Kollade igenom gamla bilder på datorn, jag måste säga att den personen jag har flest bilder på är linn, och det flesta har hon tagit själv, med min kamera. Jag har t o m fler bilder på henne än på mig själv! HAVE FUN!





















Genom ur och skur!


Vräkt i mig mat

Oi!

Yoga kl.8.00
Solade 15 min (första gången på 1½ år kanske? somnade hur som helst)
Unnade mig nya örhängen och ett halsband på guldfynd
Läste på bussen, boken är superbra! alla borde läsa Under näktergalens golv - serien. är på tredje boken nu! (Under lysande måne) Är det någon som har läst dem? :)
Har vräkt i mig mat - fyra grillkorvar, ägg, potatismos och sallad
Bjuder mor och far på middag ikväll 

Nu väntar studier trots det fina vädret!




Omöjlig att ta kort på :) men detta är min svarta ängel :)

Kram, ha en bra helg!

Livet gör ont, ibland

vi fortsätter leva i alla fall, för vi vet inget annat.
zlatan är min svarta ängel. hon är underbar, bäst och sötast :)

Patrik är toppen! Denna dag har varit bra, väldigt bra! Jag älskar dig (även om du inte läser bloggen) <3


Uppdatering på önskelistan

På grund av påtryckningar av Anna, min kära syster, har jag tvingat mig själv att finna fler 'roligare och mer personliga saker' att önska mig, istället för bara idrottsrelaterade prylar.


- Sportbhar - färgglada på stadium 199kr
- Cykelbyxor 150-300kr intersport/stadium
- Uppvärmningsjacka
- Små vita fina dukar, flera stycken till tvbänken, byrån, blommor, ljusstakar, köksbordet
- En bra bok
- En intressant bok, om t.ex. människokroppen eller psykiska tillstånd, hjärnan, mer faktabok t.ex. Sonessons Anatomi och fysiologi (ISBN: 91-47-05256-2)
- Avatar
- En lite mer yvig blomma till min lägenhet
- En hushållsvåg
- Glasunderlägg (i glas)
- En stor leksaksråtta till Zlatan
- Svarta sockar


Inga kommentarer

vad händer gott folk? det är dött som inibomben här ju. Ingen kommentar alls på väldigt länge. inte ens på min lilla önskelista -_-

jag har en känsla att jag skriver för döva öron (blinda ögon)

SKÄRPNING

Dagarna

Igår hade jag en underbart trevlig och mysig kväll med Lisa. God köttfärspaj, montering av byrå, ommålning av ljusstake, god gino och bra film. Idag har jag varit överallt i hela staden känns det som. Resultatet: möbeltassar och två krokar.. Sen gjorde jag god varm choklad med vispgrädde och en smörgås. Var väldigt mätt. Gick ut. Kom hem ( :O ) och pluggade. Har JUST ätit middag. Raggmunkar med lite morot i också! men min äppelmos hade möglat..! :( fick ta blåbärsylt istället ;D nu: slappar och göra så lite som möjligt :)

Önskelista

Bara två månader kvar till min födelsedag ungefär ^^

- En knall grön eller gul sportbh på stadium 199kr
(- En röd sportbh på intersport 399kr)
- Cykelbyxor av snyggare modell
- En uppvärmningsjacka/tröja, tunn och snygg

Uppdatering sker då jag kommer på något mer :D

Dagen

Har gjort lite dittan och dattan idag. farfar var sämre än vad jag hade föreställt mig, eller ville föreställa mig. åkte hem med mor och vi tog oss ett välbehövligt fika. sen kom boman och vi hade mycket trevligt. det är konstigt hur man kan göra ingenting med några personer hela tiden och det aldrig blir tråkigt. bara sitta på var sin stol och prata typ :) det är nice. har skrivit klart om diabetes nu och övergår till arbetsmiljö och säkerhet i veckan samtidigt som sjukvårdskursen fortsätter. :) Imorgon får jag äntligen träffa Patrik :) mmmm! toppen! toppen! toppen! :)

puss.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!