Det krävs en update

Jepp. mycket har hänt. alla tentor avklarade! har fått resultatet på 4 av 5, godkänd på alla! Jag hoppade in och jobbade på lungan på sjukhuset på torsdag, sen har jag jobbat fre-sön. nu ska jag tjäna lite pengar. det behövs mitt lilla sparkonto har snart nada på sig. jag måste börja dra in lite pengar så jag iaf går +/- 0. Har ju en matgrupp att betala på 8000kr, sen ett soffbord kan ju vara bra att ha.

Var och klippte till frisyren lite idag, fixade så att jag fick en lugg igen och tog upp lite i nacken, inget märkvärdigt då jag ska spara ut det ju! lyckade till med lite lyx-schampo och balsam. ja, jag vet, inga pengar bla bla. Har köpt tyg som jag ska göra en kappa av till sovrummet och även en vaxduk att ha på köksbordet då man har symaskinen där eller då man ska måla, vill inte förstöra bordsskivan, när jag nu får bordet.

Jag hade även en superrolig kväll hemma hos Susanne i lördags. Det var ett helt gäng av tjejer som var där. mycket surr och skratt!

ska träffa hon som är ansvarig för personal på njurmedicin imorgon, vi ska kika på om jag ska få ett vikariat! ett fast alltså. jippi. kunde ju ha funnits roligare avdelningar, men vad gör man? man tar allt man kan få!

Sista sista!

Nice. sista tentan avklarade igår! skrev tenta och sedan for jag på sjukhuset för att sitta vak. dock hade patienten flyttats från lungan till geriatriken så jag blev kvar på lungan och fick lite inskolning och vanligt avdelningsarbete. Fick göra något jag inte gjort på väldigt länge. Jag fick ta en massa blodsocker, blodtryck och blodPROV. tjoho! det var skojigt, men lite nervöst, gick galant. nu jobbar jag kväll på skräddaren fre, heldag imorgon + middag hos suss, och kväll på söndag. sedan blir jag lite julledig. det behöver jag!

Tisdag

Ibland har jag ingen aning om vilket dag det verkligen är. kom på att det var lucia igår mitt på dagen efter att jag läst Ryddans blogg. jaja, tänkte jag, jag åt iaf lussebullar till frukost. vad annars? jo, har skrivit näst sista tentan idag. gick galant eller iaf bra, jag känner på mig att jag inte behöver göra omprov. Har fått kung betyg i alla kurser hittills. hoppas det fortsätter. eller vadå 'fått'? jag har slitit för dem! sedan jobba i helgen sen lite ledigt, klippning och färgning nästa vecka. imorgon blir det sista rycket med denna helvetes tenta. varit och utrett lite ärenden till lägenheten idag. allt blir fint! bara gardiner till alla rum alltså vårgardiner, några nya gardinstänger och en rullgardin. sedan väntar jag fortfarande på mitt försenade köksbord + stolar och min soffa. är less på golvet nu. när jag fått soffan - soffbordsinköp!
NU - Sookie Stackhouse tills jag somnar!

Söndag

Fredagskvällen spenderandes slappande och skrattande med mamma och pappa och Shrek 4 som jag köpte på vägen dit. Jag köpte även Trolltyg i tomteskogen! yey. upp tidigt på lördag och jobba. jobbade halvdag och for till ersmark för pepparkaksbakning. Åt supergod röding till middag mumma! for sedan till Patrik. Såg Trolltyg. inte lika bra som förrut, men vad förväntar man sig av en barnfilm? nu har jag den iaf nu när den äntligen släppts som film. Idag har jag översatt och översatt. Sedan fikat och snurrat runt på Strömpilen med familjen. Jag och Anette tog oss hem till mig vid 15.00 tiden och sedan kom Patrik. Vi åt en moussaka (min aubergin var dålig så det blev zucchini istället) gott som tusan iaf. vi slappade lite. busade med hundarna och sedan kl. 19.30 har jag studerat. nu ska jag avsluta kvällen med lite Sookie Stackhouse. imorgon blir det tvätt, plugg och kanske en promenad. Peppar för de sista tentorna nu! Jobb fredagkväll, Lördag-dag och söndagkväll. Tjoho. sen är jag lite julledig det blir skönt! ledig heela veckan 19-26, om de nu inte ringer från sjukhuset dvs. :) ser fram emot det. jag behöver det verkligen.

långt inlägg

två tentor avklarade denna vecka, sista muntliga imorgon, det kommer nog att gå bra. jag gick igenom allt tills imorgon efter grammatiktentan som gick relativt lätt, kan bero på att jag satt som en dåre igårkväll och memorerade regler som jag sedan skrev upp på ett kladdpapper det första jag gjorde på tentan. dock tog jag en powernap på 1½ timme emellan! haha. jag bara sov och sov. helt utslut. pappa har varit här och fixat två lampor åt mig tjoflöjt. dock har jag tråkiga nyheter, min matgrupp kommer inte förrän v52.... den skulle ha kommit imåndags! den var tydligen slut hos leverantören. sitter med ett litet campingvikbord och två vikstolar tillsvidare. jippi. soffan har jag tur om jag får innan jul. en reminder till mig själv: köp ett inomhusobjektiv då jag inte kan backa längre än till väggen för att ta kort och för att anette fortfarande har min digitalkamera. är less på att sitta på golvet och vikstolar så jag tror jag ska lägga mig och läsa och sedan sova. kanske blir det yoga imorgonbitti? har inte tentan förrän på eftermiddagen. åt föresten en supergod lax och räksoppa till middag idag. sitter fortfarande på någons oskyddade internet då mitt fortfarande inte fungerar, det är bara att ringa alltele igen och höra vad de håller på med.







En liten hyllning till våra älskade svarta



Om inte annat har jag inget för mig imorgonkväll. ska nog baka efter jobbet på lördag. pepparkakor... mums! sen blir det adventsfika med familjen på söndag. jag är öppen för förslag att träffas :)



övertrött och ångest över allt som måste göras!

har total panik över skolan. är så sjukt stressad så jag vet inte vad. gjorde ett testprov idag på grammatiken, what?! fick klart underkänt. provet är om två dagar. dvs. jag har bara en dag på mig att plugga imorgon och då är jag i skolan mellan 10-15 och jag ska vara med patrik på kvällen. vet inte hur detta ska gå. ska luska på redovisningen imorgonbitti. som jag har imorgon eftermiddag. ja ni hör ju. har dessutom muntlig tenta på fredag.

Min beskärda del

idag har jag fått min beskärda (och bästa del av dagen) av Lisa. Surrade i 45 min om allt! saknar henne.
annars har jag och mamma målat mitt sovrum idag, städat, storhandlat, monterat mitt rymdskepp till tvbänk (det har tagit många timmar). Sedan har jag pluggat heeeela kvällen. har ju som sagt tre tentor och en redovisning i veckan. Igår var jag och Patrik och kikade på HP7 sjuukt bra och välgjord. längtar efter nästa del. imorgon blir det inflyttning for real då färgen har torkat. då blir det att packa upp alla kläder m.m. och så kommer ju Zlatan! :)

Torsdag

Nu är (nästan) allt i lägenheten. Skolböcker, lite kläder, smink, ragge, en spegel och några tavlor kvar bara. det får vara tills vidare. Imorgon ska jag dit igen, kan ta med mig en kamera så får ni försöka se förbi kaoset och kika på lägenheten. ska försöka få allt klart till jul :) ska träffa kvartersvärden imorgon igen. nu har jag pluggat färdigt helt och hållet till en tenta. bara två kvar. känns inte motiverande att jobba på lördag då jag vill vara i lägenheten. :) well well, bara att vänta lite tills målningen är färdig. så på mån/tis bor jag nog där! :) pga hemska tentor i veckan så kan jag nog säga att jag kan "visa" lägenheten och umgås såklart för den som vill torsdagkväll och fredagkväll, lörkväll och hela söndagen nästa vecka. innan dess är det inte så mycket att se. alla möbler är omonterade. :) hör gärna av er (dvs linnarna och anette typ) innan bara :)

tack öjbrandt för att du skjutsade hem mig igår från skolan!

Kram till er :)

Inflyttning - halvt check

Tjoho. ikväll flyttade vi lådorna. Ser hemskt tomt ut när det inte är någonting annat än lådor. Vi ska flytta in möbler imorgon, soffan och matgruppen har inte kommit ännu så det är bara att vänta på dem. Ska försöka göra det lite hemmastadt innan jul. Ma ska vara snäll och måla på lördag. Kanske ska sova där på söndagkväll då? :D Jag hoppas jag får igenom att få nya tapeter i vardagsrummet och ommålat i hallen ser hemskt ut. Annars gör jag det själv! Annars så har jag skrivit klart min andra sjuukt dryga uppsats nu! Man blir effektiv när man har 1000 andra saker att göra. har bara tre tentor + en redovisning nästa vecka. har fem tentor kvar totalt, till vilken alla jag inte ens har börjat plugga till. det börjar jag med imorgon! see yah

I'm happy!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!