Bild 7: En bild som du aldrig lagt upp

har ju helt glömt bort detta med bildutmaningen som jag tog mig an innan förra datorn lade av!



Solveigs 50 årsfest, för massor med år sedan!

det här alltså

har lie svårt för ha någonting vettigt att skriva här. motivationen är låg. det enda roliga jag gör och vill göra är att dansa!  blev både bagböle och gräsmyr förra vecka, mycket skoj! i veckan blir det träning med anders och gräsmyr på fredag. sen jobb hela helgen. ska till farmor imorgon, hjälpa henne handla m.m. :)

saknar true blood, kan den nya säsongen komma snart!?


vad hände egentligen?

Helt plötsligt var jag superförkyld? inte lyckat alls. har väl inte tagit hand om mig själv denna vecka. haha. jaja. måste kurera mig så att jag orkar med baggböle logdans på onsdag! :)

ett år

den här tiden exakt för ett år sedan var fruktansvärd. nästan exakt på klockslaget. det var fruktansvärt att se farfar vara borta.

The show must go on. Kanske därför det regnat så mycket idag, vem vet? ingen vet.

Men dagarna här har varit toppen. haft många roliga dagar nu med mina fina vänner. sista buggen i onsdags också. tråkigt, men nu är det bara att ge gärnet i sommar på logarna. Sista söndagsdansen på söndag också. Landet får sig en omgång imorgon också, och god middag i Ersmark. mums. det är inte så dåligt ändå. Köpt utemöbler idag med och invigt min balkong for real.

jag håller tummarna för Spirre-man imorgon eller hela helgen :)

Grillning

Kände lukten av någon som grillade när jag var ute och sprang. Vore inte det kul att grilla nästa helg? coooome on! Anette har ju en grill ;D

Medvind

Det känns som om livet börjar räta upp sig igen. Det känns som om jag har medvind ibland. det är bara att njuta av det medan det håller i sig. Vädret gör sitt också. Det finns mycket roliga saker att se fram emot nu.

Sista arbetsdagen idag, sen ledig i dagarna tre. Efter det jobbar jag må-tis sen ledig i fem dagar, då jag fick ut min kompledighet. så jag har ju faktiskt jobbat de dagarna redan. Dans på Ersboda imorgonkväll och middag och ev. utgång på lördag. Träffar även mamma på fredag, jag ska bli klippt lite, bara lite, så ingen större förändring. Hade glömt hur snabbt mitt hår växer.

en sån natt

Ligger väl kanske rätt i tiden att än en gång säga grattis linn, fast i efterskott denna gång. Hade det supertrevligt igårkväll och inatt. synd bara att man inte är duktig nog på att kunna sova ut. vet inte hur jag ska övervinna detta dilemma. hursom efter 4 timmar sömn inatt och lite seg i huvudet, blir det ingen dans ikväll. tror inte min energi kommer räcka eller att jag orkar koncentrera mig fullt ut.

Dock: tack för en mycket trevlig kväll igår! ;D

vilken supermorgon

hade nästan somnat, fick ett glatt sms, vaknade då med ett ryck och hjärtat slog 150slag/min. Kunde inte somna om. kunde inte varva ned. Ingen brukar någonsing smsa mig efter kl 22. de vet att om jag jobbar; sover jag. mot 01.00 kunde jag somna om, men 4h 20min sömn räcker inte. hoppas det finns något vilorum på jobbet annars blir det en powernap i eftermiddag. just nu går det bra, men frammåt 08.30 är jag död. zombie till lunch, dvala på em.mötet.
Nu ska jag ju som sagt snart till jobbet.

Hade dock en mycket trevlig kväll med linnsan. Kul att verkligen hinna sitta och prata om en massa. kram till dig.
nej över och ut, inte tid att sitta här någonting mer.

Helgen är nu

Japp, för mig började helgen igår. så går det när man jobbar "shift". Gårdagen har helt lagom. En långpromenad runt nydala. lätt lunch med föräldrarna här och sen lite matematik om balkongen. Ska köpa en balkongmatta som kommer in på K-rauta nästa vecka, är ambivalent ang. utemöblerna, pappa fixar trästolpar för att fästa hönsnätet i så att katten kan vara ute. For runt på lite affärer och sen hem och göra sig i ordning för dansen, som förövrigt var lika kul som vanlig, men lite dålig musik i början. Men jag lärde mig en massa som vanligt.

jag blev av med mitt sällskap idag. anette som dubbelbokar sig, detta är inte likt henne. haha. men jag far till landet och röjer lite istället. vi hinner ses en ministund iaf. + att jag måste laga ett par jeans som gick sönder igår. typ de enda jag kan ha! suck.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!