Helgen

väldigt kul! har varit hos anders och helene idag. vi firade anders som fyller 50 imorgon med alldeles för mycket mat och fika. jag åt två fat med kakor, sen två tallrikar fulla med mat från deras grekiska buffé, sen tårta och några nävar godis, knäck och ischocklad och kanske 1 liter läsk. nyttigt och bra. jag älskar anders och helenes lägenhet. den är 165kvm stor och underbar. dessutom har de tre våningar så allt som allt 500kvm dock är anders arbete i första våningen.  jag har dessutom julpyntat min lägenhet nu! :D det är mysigt här nu!

 











sådär låg han i typ 2 timmar










 







Fredag och Lördag

fredagskvällen var mycket lyckad!
kom hem från patrik och jag och anette gjorde paj till middag, till ersmark och en massa tjatter och skratt och lite roliga foton innan vi skjutsade pappa till dansen och vi andra begav oss till hörnefors för julkonsert med magnus carlsson! det var skitbra! vilken julstämning jag fick!

Idag har jag och mamma bakat lussebullar,bondkakor, chockladsnittar, spirapssnittar och mjuk pepparkaka ! :) jag tillagade middagen som mor hade betalat - helstekt rostas med jennys rödvinssås, klyftpotatis och sallad! har fikat allt fikabröd + carte dore glass nu på kvällen. ska på 50 års kalas imorgon. usch jag måste verkligen träna nu! :)

över och ut!






livet

klarade tentan = mindre plugg, dock övermycket ändå
new moon var bra. längtar tills julafton då jag får böckerna.
anette är väldigt bra och det var kul att umgås igår.
 
längtar tills julbaket på lördag och julkonserten imorgonkväll :)

oi!

slappardag idag. var på spinning med mamma imorse och sen blev det en liten runda till konstnärsshoppen och där köpte jag lite pysselsaker för att göra egna julkort och sen mot expo där mamma storhandlade med pappas kort. hihi. stekpannor, kastruller och dukar. hemmåt och äta. sen kom boman. en kort promenad med granskning av hus och tal om framtida hus :) kul! var helt däng och mördbultad när jag kom tillbaka. jag orkade ingenting, alldeles varm och röd i ansiktet. men vi umgicks och stickade och så. jag bokade biljetter till new moon till mig och anette. :) det blir mysigt.

sitter och ser på robinson och mår bättre efter att ha vilat en stund. Patrik är här och det är mycket mysigt. :)
Puss!

Tråkigt väder

som vanligt. man vaknar och blir deppad av vädret. det känns som om det är kväll jämt nu för tiden, solen har inte lyst på en vecka. hörde på stepupen idag att det bara har varit typ 4 soltimmar i november och det är rekord senda 1988 wow.. stepupen var mycket jobbig, hem till patrik igen för dusch och god lunch. har sedan dess studerat flitigt. ska fortsätta med det ett tag till också. imorgon blir det till komvux för studieplanering och på lördag hoppas jag få med mig mor på spinnig på morgonen och ersmark under dagen, behöver hjälp att starta stickningen på mina vantar. kanske boman är hemma en stund på lördag. jag hörde ju att hon skulle jobba hela söndagen och vara ledig på lördag mohaha. vem vet. 

över och ut.
kram till mina fyra läsare: Mamma, Anette, Lisa och Linn :D

Helg i Ersmark

På fredagen hade jag och mor jättemysigt! vi fikade när hon kom hem runt 15 och sen for vi iväg och kikade på skor på skokanonen, mamma köpte ett par för 200kr :O och jag hittade ett par stövlar, men jag köpte dem inte för jag ska spara mig till stockholmsresan. sen for vi till willys. lisa vi behöver lite insideinformation om det finns några smultronställen i stockholm. väl hemma gjorde vi fiskburgare och sen slappade vi och började göra i ordning för vår myskväll. Vi hade köpte ett 12 pack mumsmums, chips och fruktsallad. + att mamma köpte en ostkaka för att ha hemma ^^ vi kikade på idol och åt och åt och åt och stickade. det var en toppenkväll. lördag började med en välbehöv promenad. skulle egentligen hem och städa och vara med patrik, men jag stannade hela dagen då mor bestämde sig för att bjuda mig på middag. lasange med keso, tomatsås och bladspenat. supergott faktiskt. for en snabbis till patrik och fikade ännu mer. jag och mor köpte en mandeltårta med daim på willys. bokade flyg till stockholm. sen stickade jag en massa och såg på die hard 4.0 med mor. hon ville se klart filmen så det vart mycket stickande för min del. fick byta säng mitt inatten för mamma snarkade så mycket. vi inledde med en promenad idag också, efter det lasange och dusch. sist gjorde vi saft :) jag städade hela lägenheten idag när jag kom hem. nu är patrik här och det är mysigt. imorgon blir det fotvård och köttfärspaj med mor för hela slanten :)  <3

Ljus från Boman :)


Currypojken


Vill börja läsa (för mycket plugg)


Fiskburgare


Snask


Detta ska likna ett får som jag eller anette gjorde när vi var små


Anettes snögubbe


Vinterblek :)


Jag och Mamma. Hon som gjort min helg perfekt! :)


morgon? natt? dag?

Vilken konstig natt det har varit i natt. Har sovit jätteoroligt. Vaknade av att jag trodde mamma var uppe, och väntade på att hon skulle väcka mig, eftersom det kom vi överens om igår kväll. hon kom aldrig och till slut somnade jag om. sen hörde jag att hon var vaken och väntade igen på att hon skulle väcka mig. till slut slog kl. 7. och kvart över kom hon. jag som varit vaken under slutet av natten var ju inte alls pigg på att kliva upp som det var sagt. så jag drog mig och somnade om och vaknade kl. 8. har fikat och pysslat med lite julklappar och nu ska jag ut och gå lite.

oi!

effektivitetens dag! 
 
rask promenad 30min
pluggade sedan i 5 timmar och två korta pauser för att äta och ta en mandarin
lagade mat och packade i ordning sakerna jag ska ha med mig till ersmark imorgon. ska sova där ikväll och plugga där imorgon och sen ska jag och mor göra någon god middag, pappa är ju i fjällen så det kan vara trevligt för henne med lite sällskap.
sen diskade jag bort berget av disk som invaderat min nu nya bänkskiva och diskbänk.
väntar på sebbe och vi ska fara om 5 min och boxas :D yey. 
sen mot ersmark.
 
längtar till patrik jobbat klart natt i veckan :) det är bra att han tjänar lite pengar!

Dagen P

Pluggdag. upp halv 8. tog bussen till gymmet och tränade. duschade och sen hem. somnade sista biten på bussen och åkte en busshållsplats längre. läste ur min superroliga bok (not) och åt lunch. har surrat med mor och fixat mer på skolan. tack mamma för att du är så hjälpsam! :) du är bäst, det vet du! sen har jag pluggat hela eftermiddagen och har gjort bort första arbetet. gjorde sedan nyttig morotssoppa med makaroner till middag. förbi patrik och säga lycka till i natt då han ska jobba. är nu hos anette och sebbe efter att ha hämtat ut michael jacksons självbiografi "moonwalk" från 1988. kul. ska spela lite tvspel med sebbe nu innan anette kommer hem från stallet. :)

imorgon ska jag promenera och plugga. 17.30 ska jag och sebbe boxas och svettas. längtar till patrik har jobbat klart natt denna veckan.

pusshej! :)

Tisdag

ny på komvux. trassel. varit med linn, mycket trevligt faktiskt :)
kvällen... ja vad händer. borde öppna böckerna. det är iaf DH sen :)

 
Måste till komvux imorgon också. träna. plugga och sen anette kanske :) 
 
puss.

Hmm.

hm. jag undrar var min usb-sladd till kameran är. Anette? vet du?
har varit på komvux idag. har tränat. och ska pyssla lite nu. patrik kommer ikväll :)

Underbar helg i Ersmark

Jag har haft den bästa helgen på länge! Jag har haft det superbra i Ersmark. Jag har inte gjort mer än jag orkat. Jag har stickat en massa, vart med mamma på några butiker som kräver mamma-kunskap (olhssons tyger, jysk), jag har slappat lite, suttit hela lördagskvällen och sytt en handlingspåse i jeanstyg, den blev mycket fin och stor (behöver bara en med mig när jag handlar), jag har varit ute på promenader, lagat mat och gjort en cheesecake och stickat ännu mer. Myste med mor och far imorse då det faktiskt varit farsdag idag. Man hinner med mycket när man kliver upp kl. 7.00 av att en katt river ned en prydnadskatt. den har jag limmat i dag. Jag har fått låna hem symaskinen med en massa tillbehör och julsaker. just det vi var ju hos farmor och farfar hela dagen i fredags och vi kikade på en massa bilder från förr :) Jag har lite bilder som jag ska ladda upp :)  kika på dem: 

 








Tagen på bar gärning


Puss till livet


haha, missade detta igår.

sökte på en bok som anette önskar sig i julklapp och den kom upp och denna var nästa på på listan! 
 


hihi

Jag började ju göra om bloggen igår, men orsaken till varför jag gjorde det var för att mamma sa att det inte gick att kommentera inläggen! jag som har varit helt depp om varför ingen har kommenterat. jag som har skrivit roliga saker om stockholmsresan och att jag mår superbra och min önskelista. men nu förstår jag varför! men nu fungerar det och jag är mycket nöjd med min nu rätt stilrena blogg :)

inskrivningen på komvux tog 5min. hälsade på mamma och sen gick jag på stepbas kl. 10.00. jag kan säga att det var inte speciellt många cyklister ute idag. sedan tog jag min racerhoj och landade hos patrik. gjorde lunch, duschade och SOV faktiskt typ 30-40 min iaf. vet inte vad klockan var, men patrik var då hundra säker på att jag sovit som en stock. det var mycket skönt. snart kommer mamma hit och vi ska ha en tjejkväll + sleepover! haha. mamma ska faktiskt sova över här :D mysigt. har bakat jättegoda tekakor i eftermiddag, ska fika det med te ikväll med mor. 

imorgon drar jag och anette till farmor och farfar. patrik jobbar hela helgen. jag far till ersmark med en massa pick och pack och bor på "hotell" ihelgen. mysigt och skönt. nu ska jag plocka undan lite innan mor kommer. 
 

Herregud

Jag måste tacka linn för att hon hjälpte mig bränna 1460kr på rut igår. Det var väldigt roligt att vara där, lite VIP nästan. haha. Du var väldigt duktig linn, du har blivit ett med ditt yrke ^^ Ja, det var en väldigt rolig dag ïgår på stan med patrik. riktigt heldag. :) bråkade med bloggen på kvällen med patrik bredvid mig :)

härligt härligt. mot komvux nu för inskrivning förhoppningsvis step bas kl.10.00 och sen ska jag baka tekakor i eftermiddag !

Sista dagen - Förhoppningsvis

Idag är det min sista dag på universitetet om man nu inte måste göra omtenta eftersom det inte gick särskilt bra. Jag kan ha klarat mig med nöd och näppe om jag spikade några frågor, för på några kommer jag nog att gå noll poäng. Ska redigera lite referenser i arbetet sen ska det lämnas in och godkännas igen sen avslutas dagen kl. 12 efter HLR-test. ska träna sedan och sen fara hem till ersmark ikväll tror jag :) det blir nog skönt

Impro + tenta

Improteatern igår var otroligt rolig. Jag gapskattade och hade ont i ansiktet efteråt efter allt fånleende. det var verkligen roligt. Vi ska dit nästa gång den 29/11 också.

Nu ska jag strax iväg till skolan för att skriva tentan. Jag fick massor med tid över då jag bestämde mig för att ta bilen för att minska stressen efteråt om jag ska träna. Jag har sovit bajsdåligt. Var vaken minst 30 min mellan . 04.40-05.10 efter att zlatan rev ut någonting som levde om som tusan. fast jag har inte kommit på vad det var ännu. vaknade iaf med ett ryck.

över och ut. :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!