Hellu och god natt

Måste sova nu. Är trött av rang. Jag har varit duktigt och pluggat i flera flera timmar. Jag har även lyckats göra en deal med en person och köpa kurslitteratur till hösten. nice. Jag har skrivit klart fördjupningsarbetet skickat in det och gjort uppgift 1a+b till psykiatrin. skönt. anette. jag börjar förstå din fascination av psykiatrin. i like it!

Good day

Patrik har köpt avatar. Det borde få ett eget inlägg, men jag ids inte skriva två.
Dagen har varit bra. Jag flyger till Lisa Boman (!!!) fredagen den 14.e maj och blir där till tisdagen den 18.e maj. Woho. 700kr är det lätt värt. jag och patrik ska förbi farmor på fredag, mest troligen. Jag och anette ska äntligen på ett jävla studiebesök på ett gruppboende. tack! Halleluja.

Fisen vill så gärna ligga i mitt knä när jag sitter vid datorn. Hon kan knappt andas där hon ligger. Hon kan inte vända sig utan att först kliva upp på bordet och sedan byta håll. Hon tog tag med klorna i mina byxor och drog sig upp. Hon är mysig. Skulle vilja ha kvar henne om inte Zlatan blev helt osynlig då hon hela tiden drar sig undan.. det är inte schysst av mig, mot zlatan, att behålla henne.

Imorgon blir det att träna igen.

Massa dagar

Jisses. Idag har det varit en bra dag. Jag sov och sov och sov idag tyckte patrik, som vart less på att vänta på mig. Han diskade undan flera dagars disk, ett helt berg med andra ord. Han var så snäll. Jag hann ta undan tvätten och allt. Just nu hatar Zlatan Isa för att hon ligger i mitt knä.. haha, evil-eyes om någonting!! haha. hade nyss två inklämda katter i knät, nu ingen.

Vi for sedan och tränade. Gjorde massa ärenden på stan. Jag lånade böcker till mitt fördjupningsarbete - inte helt otippat om depression! :D kul att lära sig mer om det. Apoteket och HM besöktes också. till min besvikelse. Bikinin var sjukt konstig IRL. inte bra. synd. hämtade miniräknaren hos anne. hem och åt, myste och sov tillsammans en stund. sedan for jag till willys och handlade mjölk och grönsaker. Väl hemma blodpuddig, dammsugning och massa tråkiga saker, sen ringde jag Lisa! halleluja! ska dit 11-15 maj! 600kr som hittat

Igår hände en massa konstiga saker. var i skolan - allt som kunde gå fel gick fel. åt med mor, tränade och tog hand om hundarna emellan allt. sen till skräddaren och få schema m.m. Kommer inte att kunna lägga praktiken en vecka innan skolstart för jag jobbar då. Men tjänsten är nästan 100%, kanske 95% i nästan 9 veckor. När jag kom hem luktade det bränd i hela lägenheten. Efter kaoset på morgonen med hundar och katter råkade jag för första gången inte låsa spisen. En kattjävel hade varit på bänken (Isa antagligen eftersom zlatan typ är rädd för bänken) och rivit ner en massa saker och satt på storplattan på sexan. Min ungsform med fiskgratängsrester var helt sönderbränd. SKIT. vädrade lägenheten hela kvällen. som om inte det var nog skulle jag försöka få bort lite skolsaker innan patrik kom. Då märker jag att spirre har tuggat sönder internetkabel..    X(   Suck.

Men idag var en bra dag! Nu arbete.

Australien och Jorden runt

Biljetten kostar ca 30 000kr
Livet i en väska i ett år? Lockande: Ja
Ingår: Thailand (går ju att hoppa över om man vill det), Australien, Nya Zeeland, Fiji och USA

På min önskelista: Ja

Ny bikini i sommar?

Måste bara måtta mig själv imorgon i Ersmark, där det finns ett måttband innan jag beställer det. Vad tycker ni?


Lördag

Idag har jag och Patrik verkligen haft en heldag tillsammans! Det har varit jättemysigt. Vi har varit ute och vandrat, ätit lunch tillsammans, myst, jag har gjort ett halsband till och vi åt en god middag. Efter middagen sov vi 45 min. Riktigt skönt. Nu vankas Millenium, ensam då Patrik jobbar tidigt imorgon. Jag myser med katterna och det är jag nöjd med.

Imorgon ska vi förbi farfar och sen blir det att plugga.

PUSS

Världens bästa torsdag ?

Klippning och färgning - check
Städning - check
Plugg - inte check, imorgon: check

Har haft världens bästa Linn här ikväll. Vi åt den godaste maten jag någonsin lagat tror jag.
Äpple, kanel och kokosplättar till förrätt. Svamp- och sparrisrisotto med örtkyckling (restaurangstyle) och kokta päron med mandelgrädde. Sen blev det onödiga dippbröd, dipp, ost och kex. MUMS mår rätt illa nu dock. Vi avslutade med att titta på världens bästa artist. I love my Michael Jackson.

Nu får jag ha honom för mig själv. Patrik, min älskade köpte dvdn till mig. Nu behövlig sömn och inlines imorgonbitti. vill sova ut och orkar inte fara på spinningen.

en gång till. I <3 Michael Jackson.

Linns dag

Linnsans dag idag. Hon vet om det. Jag vet om det. Hon har fått en present och det bara fortsätter imorgon. :) det blir skoj.

Jag har varit duktig idag. Efter praktiken for jag ner på stan, grattade Linn och sedan cyklade jag till Patrik. Jag var och är helt slut så vi myste en stund. Patrik är bara bäst så är det. Älskar hans värme, kramar och pussar. Det var välbehövligt. Kom hem och stekte pannkakor och kokade blåbärssylt. Fixade grejor inför middagen imorgon och hör och häpna, jag har pluggat. första gången på typ en vecka. Jag ska städa lite nu och kanske gå ut ett slag. Annars blir det sängen. Imorgon ska jag äntligen klippa mig, färga håret och brynen! YEY !!! ÄNTLIGEN! PUSS

Oi

Måndag idag. Två dagar kvar på praktiken. Skönt och trist. Jag har inte haft tid att plugga nog mycket under tiden. Imorgon ska jag troligtvis spinna med mamma. Jag längtar tills nästa måndag då jag kan börja planera min framtid så jag kan fara till Lisa och hälsa på! :) tåg, buss eller flyg? Flyg är ganska billigt och snabbt!

Alltid denna tveksamhet - kan aldrig bestämma mig

Kock eller läkare?

Läkare eller kock?

En riktigt göra-dag

Vad har jag inte gjort idag?

Vaknade, gick ut och promenerade, slängde skräp, var förbi hos Isa (katten alltså) kom hem. Lagade mina fingervantar sen kom mamma. vi monterade upp tavlor och lister. Lunch. Sen duscha, fara iväg och göra ärenden. har flugit runt halva umeå idag. kom hem kl 17.10 och ställde mig och gjorde en nötstek med rotsakslåda + sparris ! MUMS. Sen kom mamma igen. Vi for och hämtade hit Fisen för att hon inte ska vara så ensam. Det har varit "en aningens" spänt här ikväll. Det går bättre och bättre och de har inte bråkat rent fysiskt. Zlatan är så nyfiken så hon tränger in Isa i ett hörn och studerar henne. Isa morrar mest hela tiden och är stressad. När jag stänger in Zlatan ibland kommer hon fram. Zlatan sover instängd i mitt rum inatt så att Isa kan studera hela lägenheten i lugn och ro i natt. Jag har skrivit klart mitt arbete och ryggmärgsbråck nu. Det blev bara sex sidor. Nu belönar jag mig med en favorit i repris - mjölk, äpple, müsli och lite sylt. mums. igen. Jag har bestämt Linns "trerätters-födelsedagspresents-meny" nu :) Nu gäller det bara att hitta en kväll då det passar. Det måste vara en kväll då jag är ledig hela dagen, då det är en del att fixa.

Nu ska jag strax sova. Bäst att plugga in öronpropparna då Zlatan kommer att mjaua hela natten. Wihey

Klaga inte på mina drömmar

just det.

dagen har varit bra. har varit på kirurgbehandlingen idag, för att få variera mig lite. det var skoj! var sedan på kurs på UH. Det var välbehövt efter att ha missat tre gånger irad nu. var förbi linnsan också. jag vet vad jag ska ge henne nu. :) hon fick lov att tänka till lite. ja, det slutade med att jag blev 1036kr fattigare. Jag måste lämna igen ett plagg imorgon. jag provade det aldrig och jag ser ut som en loser-tant i det. Annars är jag mycket nöjd med mina saker! wiehey. spinning+pate+byta plagg+promenad i förhoppningsvis solsken står på schemat imorgon! :)

Dröm

Jag, Lisa, Linn, Anette och Patrik hade varit på Tallen i Vilhelmina. Vi traskade sedan med våra kassar till bussen, då vi skulle till Åsele. Vi gjorde någonting konstigt på bussen, minns inte vad, men det var någonting mysko med bussresan. Sen när vi kom fram snöade det. Vi fick sedan direkt gå igenom säkerhetskontroller för att komma in till staden. Vi ringde då till mamma, som skickade Susanne och Magnus för att hämta oss. De skulle köra på Morfar. Att vi inte ringde tidigare? Men iaf, vi gick förbi en domstol och satte oss i världens största rättsal och var med på en rättegång med stängda dörrar. I pausen gick vi ut och åt blåbärsmjukglass och jag tror, polkagrisklubbor. Undra vart vi fick dem ifrån? Sen gick vi in igen och då ringde Susanne och vi gick ut i snöslasken och åkte i mörkret till Morfar. På vägen dit ringde väckerklockan. End of story.

Banana Cream Pie!

MUMS. Jag måste bara göra denna paj någon gång. den ser och låter helt ljuvligt god!

 

Vad har jag gjort idag? jo, jag har varit på praktiken, har fått göra lite nya saker idag, som att hålla fri luftväg, assistera anestipersonalen m.m. cyklade förbi pate på vägen hem, väckte honom, åt en bit citronkaka. hem och gjorde god middag, kikade på masterchef och gjorde en banankaka med citronglasyr. sen har jag gjort en engelsk och en svensk läsförståelse. jag måste verkligen träna mig i att läsa lite avancerade texter så är det bara. det kommer inte gå bra på lördag. nejnej. nu ska jag kludda lite i arbetet sen sova. zlatan värmer upp sängen nu. kram


Tisdag - ändå hann jag inte med allt

Hm.. Inte bra igen. Jag gör för mycket roliga saker istället för att plugga. Jag behöver verkligen plugga till högskoleprovet, men har bara skrivit på ett arbete till utv.störningen idag. inte bra. jag har däremot bakat vanilj/blåbärs/mandelmassebullar ikväll! Jag har varit på praktiken och hos farfar. Han inte kry kan jag då säga.. :( det känns inge kul. Mamma kom förbi också och jag fick mig ett par fina stickade sockor! :) WIIE tack mamma. Jag har faktiskt tittat på DH, skrivit i varje paus, nu måste jag sova fastän jag inte är trött, annars kommer jag att somna på salen imorgon. Hihi.

Godnatt - läskande bilder :D





Dom är inte brända - det är blåbär :D

ingenting-dag

Hmm.. vad har jag gjort idag egentligen? Jag har klivit upp. handlat, läst lite ord. farit till patrik. umgåtts, promenerat och pratat en massa :) om framtiden m.m. sen har jag fikat lite. kört stenhårt på gymmet. handlat igen, det jag missat. ätit middag, duschat och läst lite ord. Sen har jag försökt att börjar på arbetet, men inte riktigt kommit igång. det är så stort. ja, sen fick jag ju dåligt samvete för att bilen gick sönder i lördagskväll så att jag inte kunnat fara till farmor och farfar. Ringde henne tidigare ikväll. Vi pratade i 45 min. Det blir en dyr räkning denna månad. Men det är det värt. Jag fick alltså ingen tid kvar till att plugga. nu är klockan för mycket för att börja, ska fika lite och lägga mig. ska ju upp kl.06.00 wiie. farfar ligger inne igen. Han åkte in med ambulans igen. ska hälsa på honom imorgon efter praktiken. vilket jag egentligen inte har tid med, men jag löser det. Ska plugga, rengöra åt ragge, baka bullar och se på DH + hälsa på farfar EFTER praktiken.. tror inte jag hinner allt. ragge   stackarn..

nu. sova.

Äggdag? Nej, jag menar vårdag!

Hejsan. orginellt.
vaknade av att min underbaraste smög upp på toa och somnade om lika snabbt. Vaknade igen av att han lutar sitt fina huvud över mig och säger att han tycker att jag borde vakna nu då han väntat på mig i 45 min. hihi. han är mitt allt. jag märkte då jag skulle göra frukost att alla mina 12 ägg gick ut idag. kokade tre till frukost. sen kom Patrik på att vi kunde göra pannkakor till lunch. vips hade jag gjort pannkakor på 5 ägg. vi myste och sen gick jag med honom hem. Jag pratade med mor i 40 min i telefonen och sedan började min pluggdag. har pluggat sen kl. 14, med paus för middag (omelett ^^ ) och utbakning av mitt morotsbröd. jag är helt slut i huvudet, men ska göra ett test till.

imorgon ska jag träna och plugga. sen får vi se :)

Lördag

påskafton i all ära. vad har hänt idag? jo:

- Patrik och jag har gått på staden och inte handlat något
- Jag köpte smink för 800kr ikväll från internet istället. Tack farmor och farfar och Patrik! :)
- Jag har pluggat och varit allmänt dålig
- Jag har gjort en god middag till mig och Anette
- Jag och Patrik skulle fara och köpa ingredienser till en frosting till banankakan. bilen slutade fungera och det     slutade  med en bogsering
- Vi kom hem, tomhänta då alla affärer stängt
- Jag och Linn gjorde en smarrig banankaka ändå, med vaniljyoghurtklegg till MYCKET GOTT
- Jag har äntligen bokat klipptid
- Patrik vill sitta uppe halva natten och se på Tv och jag är trött redan nu

Puss

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!