Noterat idag:

Jag och Patrik var superduktiga på gymmet. Vi hann med åttan hem, hamnade dock bakom 6 (!!) plogbilar/traktorer efter E4 och missade 5an. Vi har lagat god mat och njutit av Sunes sommar. Ikväll har jag inte varit lika effektiv som jag velat när det gäller skolarbete. Jag har skrivit 1/4 av arbetet bara. Jag har dock varit och slängt skräp, handlat, varit förbi lägenheten och packat upp allt tillsammans med mor. Vi kvällsfikade alla tre tillsammans. Nostalgi och mysigt. Sen har jag suttit här och klickat och varit lite effektiv. Har skrivit om Klas och hans höga blodtryck, som imorgon kommer att utvecklas till kärlkramp, hjärtinfarkt och slutligen hjärtsvikt och lungödem, om jag är effektiv. LUGN, han kommer att få bra behandling och rehabilitering. 
 
Nu ska jag och Klas gå och lägga oss. Zlatan och Curry har blivit vänner ikväll. De sover på mammas säng tillsammans med far. Mamma är utvisad och sover i Anettes gamla rum. Vi är många här nu.

Lite av livets goda

Efter en heldag med studier tog jag en välbehövlig paus med varmchoklad med vispgrädde, turkisk yoghurt med vaniljsocker, kokos, frön och jordgubbar + några pepparkakor. jag har pluggat rent ut sagt HELA dagen. ska avsluta dagen med att skriva klart arbetet, det sista lilla.. Igår tog jag också en välbehövlig paus i form av en eftermiddag med Patrik :) imorgon ska vi umgås hela dagen! träna på morgonen och sen äta och mysa i ersmark till middagen. sen på kvällen ska jag studera igen :) Det blir en toppen dag.

Love life.

Studier och fjäderpingis

Provet igår var lekande lätt. Jag och Sebbe for och spelade badminton på eftermiddagen. Det var jättekul att spela! Det var ju lite mer än 2½ år sedan jag slutade spela. Det var himla skönt att få hålla i racketet igen och Sebbe var förvånadsvärt duktig. Fikade och förberedde middagen när jag kom hem. Mor och far åt här igår. Det var supergott. Pluggade 1½ timme efter det innan anette och sebbe kom hit 20.30. en bra kväll var det. Jag tog sovmorgon och drog mig enda till 10.40. Har fruktansvärt ont i huvudet, men sitter och studerar ändå. Lika bra att få det gjort . tänkte promenera till ersmark senare idag.

över och ut

Det är jobbigt att vara ledsen

Farfar är vaken nu i alla fall, något mer nytt har jag inte hört. Det är inte värre än vad det var innan. Han har ju alla experter runt omkring sig så det ju det bästa som går. jaja, nog om det tråkiga. Jag har faktiskt pluggat, bakat 36 tekakor, helstekt fläskfilé som ligger i marinad och kört spinning idag. Jag älskar spinning. det är sjukt kul! Elvira är kung! Superbra musik och hon taggar en hela tiden! :) jag har aldrig varit så trött efter ett spinningpass tror jag. Hoppas jag kommer att sova gott, har ju kursprov imorgonbitti ! 

wish me luck!

:(

farfar är jättesjuk och dålig. får se om han överlever. jag vet inte vad jag ska hoppas på. jag vill ingenting. vill inte att han ska lida. det är tråkigt. vet inte vad jag ska göra, för det spelar ingen roll. det gör ingen skillnad. vi väntar bara och får se.

Smått-och-gott-dag

Idag har jag varit på apoteket, hämtat badmintongrejorna i ersmark, storhandlat på Willys och studerat. Jag känner mig ganska duktig, även om jag kanske inte är 100% effektiv. Jag har även snaskat på naturgodis. Ikväll blir det potatismos och laxfjäril (jodu, jag har lyxat till det lite) och patrik. Har lite beslutsångest över hur jag ska göra imorgon med träningen. 
 
ps. Jag får ommålat här nästa vecka! dock jobbigt att montera ned allt och möblera om. ds.

Kollage

Jag skulle lägga upp några bilder på Zlatan här på bloggen och då upptäckte jag en massa foton på kameran som jag hade glömt bort så här kommer ett litet kollage. Jag unnar mig lite datortid efter en hel dags pluggande.


Linn  när Erik sjöng vinnarlåten i idol


Stockholm - vandrarhemmet


Monsterpotion i stockholm


Curry väntar på att bli insläppt och Moa sover


Jultomten


Zlatan har stöttat mig genom hela dagens pluggande


Zlatan hittar alltid ett ställe att sova på, på patrik. Hon älskar honom. Hon klänger alltid på honom :)


Zlatan

Zlatan är så söt. när jag kom hem nu fick hon gå ut på bron och nosa. sedan lyfte jag upp henne och visade henne hur det ser ut runt huset. sedan fick hon tassa i "djupsnön" bredvid bron. det vart kallt tyckte hon. hon skakade på tassarna. :) sen har vi legat på golvet och tagit ut hennes älskade tre leksaker som legat under soffan i typ en månad. nu har hon alla fem framme. vi softar lite nu innan vi går och lägger oss i sängen. mitt liv med zlatan.


Ps. pappa blev helt mållös av presenten. ds :)

Ledigt

Ledigt på spinningen kl. 11.30. yey. det var fullbokat igårkväll. jag och mamma ska köra. sen ska jag umgås med patrik hela dagen :)

imorgon blir en bra dag med matlagning med linn och anette och sedan middag hemma hos patrik :)

Kalas!

dagen

nu var det länge sedan.

jag har druckit den godaste milkshaken någonsin ikväll. Mjölk, vaniljyoghurt, hallon, färsk ananas i bitar och en skvätt fun light tropical fruit i mixern. :D drack den med några bitar färsk ananas till :) smarrigt värre.

imorgon ska jag och patrik göra piroger. gött. jag har skrivit upp allt jag behöver handla till min lilla buffé som jag ska ha nästa fredag. det blev en del smått och gott. jag har även kollat vad jag kan laga för mat själv. jag hade idétorka. nu ska jag se ett avsnitt two and a half men sedan sova tror jag. :)

middagstips tar jag gärna emot! skriv skriv. :)

kram!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!