Hatar att försöka göra om bloggen

Jag har försökt nu i en timme typ och fixat och trixat. men jag har mest bara kämpat att få tillbaka den till normal igen. nöjde mig med att byta till en halvdan bakgrund. less nu. så nu ska jag krypa upp i patriks famn :)

Önskelista

Jag har äntligen kommit på någonting att önska mig i julklapp:

- En oljemålningskurs som jag skulle vilja gå under våren

- Bidrag till en digital systemkamera

- Ett nytt fint nagellack, ett knalligt typ lila och ett fint lite mer pastellfärg men kanske lite glitter i finns många fina på http://www.eleven.se/nagellack-g835.html 
 
- Ljusstakesprydnad som man hänger på väggen

- En SodaStreamer, efter många hemmakvällar vore det gott med lite bubbel

- Gardiner


trött - väldigt trött

Hej hopp
Jag har helt dåsat av här i soffan efter step muskelpasset tidigare. kom hem var helt slut och klickade i gång datorn. då plingade det på dörren och pappa kliver in. hihi. det var en glad överaskning. han hade med sig ca 1,5 kg godis och gav mig hälften = tjockis jag. jag åt lunch och pappa ville bara ha kaffe och råglimpa. så vi fikade/åt och sen har han farit hem. Jag har bokat boende åt mig och patrik till vår minisemester/julklapp till varandra. Några dagar i stockholm är inte helt fel. nej nu måste jag verkligen duscha och börjar studera. över och ut :)


This is it

Otroligt. Fantastiskt. Underbart. Han är ett fenomen. Det hade blivit en jäkla show av han konserter! Det känns som om jag och mamma har varit på konsert och sett honom nu. Magisk röst - live dessutom på inspelningarna. Rekommenderar andra att se filmen medan den går på bio - ljudet gör enorm skillad på bio!  Han är ganska rolig också :D

I like it!

En massa roliga saker har hänt i mitt liv

Jag älskar livet! 
 
Igår var jag och Patrik på en otroligt mysig och lite romantisk middag på tapas :) det var superhärligt. efteråt blev det mjukisar och soffläge. jag somnade lite på patriks mage och sen såg vi på desperata husfruar. det var ett underbart avbrott i mitt fulla studieliv

idag har jag verkligen haft ett långt avbrott i studierna. for till ersmark kl.9.00 och pluggade i o f s lite slött till kl. 10.30 då jag och mor gick till lasse och katarina för att fira lasse. Lasse var dock helt ovetande att vi skulle komma och att jag hade köpt en present till honom och mamma blommor. han blev superglad och överaskad. det är alltid kul. vi fikade en massa där och sen vid 12.40 fick vi lov att fara och möta upp lisa och vi for på kilroy (inte mamma hon lämnade jag vid lägenheten och hon hämtade sin cykel och skulle göra några ärenden innan hon for hem igen, mamma jobbar hemifrån hela veckan typ ^^). På kilroy kom vi fram till att allt vi måste lägga ut på resan, inklusive allt verkligen (utom vacciner, myggnät osv) kostar knappt 42.000kr. yey. haha sjukt mycket pengar. dock resan till nya zeeland och thailand gick på 37.000kr för mig. lite billigare för patrik, han shoppade inte lika mycket. sen stressade jag iväg till anette och sebbe för att fira sebbe i förväg och vi gjorde middag för mamma, pappa, patrik och oss själva. + mera fika. urk. måååste träna. fick med mig sebbe på yogan på fredagsmorgon. kul! imorgon kom jag på att jag och mamma ska gå och se på michael jacksons this is it på bio. det kan bli kul och intressant. det blir en bra avslutning på min pluggdag imorgon. 



 









massa kramar till alla er underbara! :)

 


Lördag.

Jag har inte sovit så gott på hela veckan som jag gjorde inatt. Det är helt underbart att somna när den man älskar ligger och håller om en. Jag vaknade inte ens när han klättrade över mig, pussade på mig och la sig i sin säng. Då sover man gott. :) imorse kom mor och far och monterade upp lite saker på väggarna och vi fick upp insynsskyddet. hjälper inte speciellt mycket utifrån märkte jag och patrik, men inifrån och ut är de bra. har pluggat och firat siv som fyllde 50 igår idag. De hade gjort mycket fint hemma hos sig sen sist jag var där, dvs massor med år sedan. Jag åt dessutom så mycket att jag bara ätit lite fruktsallad kl. 21.15. haha. ätit för hela veckan känns det som. studerade lite till när jag kom hem och sen har patrik varit här sedan kl.19.00. Vi tog en promenad och patrik köpte snacks. nu sitter vi här och ser på en sjuk film. ActionKomedi från england 2007. Hot Fuzz. sjukt udda.


 

Jag har också varit handyman idag. Jag monterade upp min "skohylla" ikväll. nice. Det blev ingen middag som sagt. då blir det däremot min goda fiskgratäng imorgon till lunch. Jag ska börja mitt mer aktiva liv nästa vecka. Har planerat in lite morgonpromenader och två träningspass nu när jag är friskare. Jag har massa roliga saker att se fram emot nästa vecka. 
 
Måndag: Ljusparty hos Anette
Tisdag: Tapas med Patrik
Onsdag: Lasse 65år och Lisa
Torsdag: Sebbe 24år

Vore trevligt att träffa linn någon dag också. 
 
Över och ut !

 


fredagsmys

underbart mysig kväll med patrik! middag, fruktsallad med grädde och kolaglass och massa mys!

Tisdag

andra skoldagen klar. gick bra.  
 
cykla hem och ut och gå med anette och kid. vi gick på genvägen mot ersmark då anette tvärstannar och säger typ "Oh jävlar!" jag bara tittar på trädet som jag trodde hon blev rädd för. sen tittar jag lite längre ut och undrar fortfarande vad hon var rädd för. då ser jag tre älgar. haha. sjukt. inte alls långt från där vi gick. vi gick tillbaka en bit då jag tänkte: "varför inte fota dem?". fast de stod exakt lika stilla som innan och jag vågade inte gå tillbaka hela vägen. detta blev resultatet.





Har dessutom invigt min pannkakslagg (pannkaksstekpanna för dem som inte fattar).
ska kika igenom lite papper innan pappa och anette kommer förbi. kram


Måndag

första dagen på skolan igen på ett tag. kort dag som tur var. kallt att cykla i morse, men ska cykla imorgon också om det inte spöregnar eller så. Jag har hunnit med att fara förbi mammas jobb, patrik och äta lasange, varit med lisa, gått på bibblan, hälsat på anette och sebbe och lagat middag och pluggat. Jag har äntligen skrivit klart fördjupningsarbetet. halleluja! däremot kollade jag igenom de gamla tentorna som vi fått att träna på. ehm. om jag säger så här så har jag en heeeeeeel del att läsa.. jag kunde en fråga.  

 
Imorgon kommer mamma och pappa förbi och ska montera upp lite saker på väggarna. anette kanske kommer också (A). Patrik också (A).

kom på anettes ljusparty på måndag kl. 19.00
det blir roligare desto fler som kommer.

välkomna hit !

lägenheten är så gott som klar, iordningställd så det är bara att komma hit och kika om ni vill :) och umgås såklart.
anette bakade en kladdkaka igår linn, så nu kan du ju komma och fika :P

ska ut och kika på rusta, jysk och willys innan anette kommer och vi drar till ersmark för lite smått och gott.


Dagen D imorgon

Woho! :) 
 
Imorgon bär det av hemmåt. Hemma 20.20 känns helt underbart. Det känns kul att träffa alla där hemma igen. Känner mig rätt isolerad här upp, trots att stine och mattias är här. Man kan inte tracka dem för mycket heller och hela tiden prata med dem. Har packat ihop nästan allt och inhandlat färdkost till bussen. Jag ska ladda datorn lite innan jag packa ihop allt innan inatt, det är ju trådlöst internet på bussen. Jag vet inte hur bra det fungerar, men jag kanske känner för att testa. Jag ska kika på det sista avsnittet av hollywoodfruarna senare. :)

Kram och god natt ! :)


Dagen D imorgon

Woho! :) 
 
Imorgon bär det av hemmåt. Hemma 20.20 känns helt underbart. Det känns kul att träffa alla där hemma igen. Känner mig rätt isolerad här upp, trots att stine och mattias är här. Man kan inte tracka dem för mycket heller och hela tiden prata med dem. Har packat ihop nästan allt och inhandlat färdkost till bussen. Jag ska ladda datorn lite innan jag packa ihop allt innan inatt, det är ju trådlöst internet på bussen. Jag vet inte hur bra det fungerar, men jag kanske känner för att testa. Jag ska kika på det sista avsnittet av hollywoodfruarna senare. :)

Kram och god natt ! :)


Lördag

Hola :O wow. nu är jag här igen. herregud. jaja. detta har hänt:

- sovit extremt dåligt - william hade hostanfall och vid 03.30 for alla svenssons till akuten. jag somnade äntligen om.
- stine for kl. 05.00 till stockholm
- jag upp kl. 06.00 för att börja jobba kl. 07.00
- läst vf kanske 7 ggr idag
- tatt hand och roat de gamla
- pratat en massa
- ätit äcklig skolmat (maten som serveras där)
- promenerat 40min
- hemma 16.30, dator, mattias och william
- strax bakning av pizza. jag är hungrig för första gången idag. har ätit alldeles för mycket och för ofta

ikväll: försöka plugga lite

saknar alla där hemma. det är rätt isolerad umgängeskrets här ^^


Long time - no seeing

jahaja, jag har inte skrivit på hur länge då? en månad kanske.
Jag har det rätt bra här uppe i vilhelmina. Jag skulle lätt kunna tänka mig att jobba på strandbacka och avdelningen morkullan, trots att det är en demensavdelning som jag var rädd för från början. Jag trivs mycket bra. roliga gubbar och tokiga damer och sen jäkligt rolig personal. 

har pluggat någon timme varje dag och känner mig effektiv även om jag har mycket kvar inför tentan. nu har jag iaf sett på DH tack vare oliwia som tipsade om en hemsida :) ser på idol och äter kladdkaka. jag och william har bakat idag. han föll av stolen och tog med sig skålen på vägen ned och halva smeten hamnade överallt, fick improvisera andra delen av smeten men den var helt klart god. :) 
 

Över och ut (hörs om fyra veckor då ;p )

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!