Onsdag - Torsdag?

jag har haft torsdag hela dagen idag. skitdrygt. Jag har även glömt bort och kommit på att jag ska på studiebesök på en dagsverksamhet imorgonbitti. jag ska sova nu. ska ju vara där kl 08.00 imorgonbitti. dagen har varit kul som vanligt. Det är kul att gå kväll. Måste göra som anette nu. en liten planering.

Torsdag: Praktik 8.00 -16.30, Lisa och Linn på kvällen

Fredag: PLUGGA, Patrik på kvällen

Lördag: gå på staden med Patrik, Middag med Anette och Patrik

Söndag: Plugga? antagligen.

Måndag: Ledig

Måste försöka fara och träna någon av dagarna. jag har växt - på bredden..

Tidig födelsedag

YEY. Jag har haft en superbra dag! Det har varit en lugn dag på praktiken idag. Jag kom hem tidigt och gjorde i ordning middagen - tacogratäng till hela familjen + pate :) vi firade mig idag. Japp. Jag fick (som jag redan visste) en vårjacka och en träningsjacka av mor och far. glasunderlägg av anette och Michaels Jacksons This is it av patrik, en stor råtta till zlatani och sen ska vi kolla på en sportbh till mig på lördag kanske :) MYSIGT


Mamma hade köpt jättegoda bakelser + att patrik gjort en kladdkaka

PUSS

Dödens trött

Har plugga ordkunskap hela kvällen. måste nog ta ett sömnpiller för att kunna sova. Har precis gjort klart middagen inför imorgon. patrik gör kanske en efterrätt :D yey.

nu: SOVA

uppdate: gjorde nyss ett ordkunskapstest. har inte blivit smartare ikväll

Stressig söndag - inte bra

Har inte hunnit med allt jag velat idag på långa vägar. Skrev upp lite ord och prefix imorse for och tränade. duschade for på HP.s och ÖB. sen mot UB för att bilen se skulle sluta fungera. efter många om och men körde en kille MED startkablar förbi. vi blev mycket försenade och hann inte sätta upp några tavlor idag heller. jag hann bara göra en snabb middag och slänga i mig den för att sedan åka iväg på smyckeskurs. Jag kom hem för ca 20 min sen. hmm. vart tog dagen vägen? Jag har inte hunnit skriva någonting alls på arbetet eller plugga någon ordkunskap heller...

Mitt halsband hade gått i bitar när jag kom hem. Lagade det genom att fästa det med hjälp av saxen då mamma tog verktygen hem till ersmark. nu är det helt! måste sova nu. ska upp tidigt till praktiken imorgon.

Jag köpte saker så att jag ska kunna göra mig ett armband till, ett annorlunda och ett halsband till :) Jag är mycket nöjd! Jag hoppas jag blir duktig på detta! Önskar dock så här i efterhand att jag inte gjorde örhängena i den mörka färgen istället.


mjaauu










Plugg

Hmm.. funderar på att läsa in naturämnena och matte D och skriva superbra (plugga som en idiot) på högskoleprovet och söka till läkare. Jag kan komma in på det andra eller tredje alternativet, men inte som första vilket är enbart betyg. det vore en dröm. nu ska jag duscha och sen ska jag och mor fara och kolla på födelsedagspresenter! det är alltid kul! jag har kommit på en till sak jag önskar mig - ett presentkort på bodyshop. De har kommit en ny citrus serie som jag är intresserad av! Jag får ju även 100kr av dem i födelsedagspresent! wiiee. Lisa: man kan fortfarande göra en sen anmälan till att skriva högskoleprovet - i vännäs. men jag tänkte du kan ju kolla om det går att skriva i stockholm, om det finns platser kvar :)

PUSS

Våffeldagen

Jag har haft ännu en superdag på praktiken. idag sprutade det blod (precis som på film) då de rengjorde ett gäng artärer. yes. it's cool. it's my life. jag klev av vid willys och köpte våffelmix. Jag och patrik har grillat våfflor och ätit oss tjocka med glass till det.

Måste bara säga att jag åt middag med min söta farfar i tisdags. var där i tre timmar efter praktiken :)

PUSS

En mycket trött Jenny, ny visningsbild? ;D

jag har varit på sjukhuset i 11 timmar idag. på praktiken sen var jag hos farfar i tre timmar. han blev jätteglad, jag med, men jag blev ännu tröttare. kom hem. dog framför datorn. sen kom lisa och vi dödde tillsammans här framför. gjorde improviserad wok med nudlar som blir min framtida lunch två dagar framöver. vi såg på dh, lisa gjorde jättegod banan- och chokladmilkshake! och hon hade med sig massor av underbart gott bröd. bomans är bäst på att baka så är det bara. känn dig överkörd jenny. vi har pratat alldeles för mycket (lagom) och jag bjuder på dagens outfit på operation. Jag trivs som en fisk i vattnet. där skulle jag definitivt kunna jobba! vi är olika, suss skulle inte kunna tänka sig jobba där, men i love it. Var med om en jättestor operation idag, när jag gick hem hade den pågått i 7timmar. jag fick se allt! verkligen allt! hur de drog i tarmarna och la dem bredvid och spände upp buken med stålklämmor! that's my shit. jag är helt obrydd, helt immun. det är verkligen en massa saker som man inte vet om, vad som gäller innan, under och efter operation. mycket intressant kan jag då bara säga. i love it! ps. de öppnade hela buken. ds. de värsta med dagen var lukten av bränt kött när de brände i kroppens alla lager för att komma nedåt och hur de brände blodkärlen.


dagen outfit!




Vem är smartast?

Jag eller Zlatan? Jag smälte en del av skärbrädan på plattan. Zlatan springer runt som en galning och försöker döda ett russin. du avgör.

Jag har en sak till att lägga till på min önskelista. ingen kommer att bidra till detta alternativ, men jag skriver det ändå. Jag vill fara utomlands på en skön semester. yesbox. har fortfarande inte gjort någonting vettigt idag. gör middag nu och matlåda. annars har jag varit ute lite och läst ur Emma Hambergs "Brunstkalendern", den är skojig och kommer nog att bli bättre och bättre !

Vill ha nu: Mat
Imorgon: Praktik för hela slanten. yes

sömnmaraton

Har sovit i 12½ timme inatt. Jag har varit vaken i 45 minuter och ätit frukost. Det tog ut sin rätt att bara sova 2-3 timmar igår natt. Jag sov ändå mellan 18.30 - 20.00 igårkväll också. Idag är jag pigg som bara den. Jag mår inte illa eller någonting! Wiie! Jag ska ut och gå i det underbara vädret och ta det lugnt idag för säkerhets skull. Jag ska försöka plugga också. Ingen vill vara med en fd. magsjuk. hihi. Zlatan andas högljutt. Hon har också sovit 12½ timme.

Middag?

zlatan och jag har nog sovit lika lite inatt. hon har sovit på soffan från det att jag klev upp kl.8 tills nu. inte rört sig. hon hets drack vatten nu, kanske lite törstig. har läst ut "i en annan del av bromma" nu d v s 125sidor, vilket resulterade i att jag har ännu ondare i ryggen nu.. kanske ska ta mig ut och lämna igen boken.

Flytande form

Blåbärssoppa, blåbärsproviva, avslagen cola, vatten och en tekaka till.
Mamma är underbar. Hon köpte jättefina tulpaner till mig :)

noterat idag: cola flaskornas skruvkorkar har bytt design.
Sitter och ser på new moon.

Magsjuk

Fyfan. jag mådde illa igår kväll hos bomans. Kräktes åtta gånger i natt och har väl sovit 3 timmar i natt om man slår ihop alla kvartar m.m. Kul att jag inte kan fara på praktiken. Tror du dom vill ha en magsjuk på operation? Mår illa av rang. har fått i mig snart en tekaka på 3 timmar. Har ätit lite lite fil och blåbärssoppa. Jag är impad av att jag lyckades hämta datorn. Annars rör jag mig bara när jag måste gå på toa.

nu har frossan i alla fall börjat gå över och febern gå ned.

Rårakor my ass

jag måste ha glömt någon viktig ingrediens då det bara blev högar av halvt färdigstek riven potatis och morot. hmm... tur att man får efterrätt hos Bomans!

Vart tog dagen vägen?

Ja, det är en bra fråga. dock har det ett bra svar också. Jag sov ut och klev inte upp förän strax innan 10. Åt en låång frukost, städade kattoan och tog med mig källsorteringen och gick med det och sen hoppade jag på bussen till USM. tränade - dvs. körde igenom mitt Tc 45 pass, som nu måste ändras lite. Tog en långdusch, rakade benen och filade fötterna. Sen hem. åt en sen lunch strax efter 15. Sen ringde lisa äntligen upp, jag ska dit efter några rårakor. Har skrivit lite på arbetet också, inget märkvärdigt, jag har ju över en vecka till på mig och jag har skrivit halva. varför arbeta ihjäl sig i onödan?

Imorgon ska jag och mami kolla på födelsedagspresenter på intersport, wiie. :)

Jag hjärta CSN

Yes. Fick idag ett brev med återkrav från CSN med inbetalningskrav. Jag ser samtidigt att jag fått svar på mitt mail att de fått in nya uppgifter och därmed inte vill ha några pengar tillbaka. Jag ringde dit för säkerhets skull. Nu kan jag slänga brevet och behålla pengarna. Gud vad mycket trassel för lite..

Provet gick bra, dock tog det faktiskt de tre timmarna som var utsatt för det. Jag har just just kommit hem och ätit lite mat. Jag var vråålhungrig innan jag var hemma. nu ska jag duscha sen bär det av till marie och anny.

Ny dag

Har inte varit speciellt produktiv idag. Jag har läst litegrann till provet imorgon, kan inte allt därför ska jag skumma igenom det nu innan jag ska sova. Vet inte vad morgondagen har tänkt sig för mig, Marie svarar inte. Jag få väl plugga, sticka och läsa vidare i "i en annan del av Bromma" miket skojig och lättsam :) på kvällen ska jag till mami och sticka hela kvällen lång och kanske sy klart väskan !

Jag gjorde en supergod smulpaj med hallon, blåbär och björnbär ikväll. Patrik stod för vaniljglassen! My love. Puss

irriterad, hjälplös och glad

Argh! Nu har csn strulat till det igen. De tycker att jag studerade på 75% istället för 100% under några veckor. man behöver 20p / vecka. Jag läste 250 poäng på 12 veckor. 12x20= 240p

en granne på samma innergård som jag blev misshandlad till döds igårkväll, med ett basebollträ. jag visste inte ens om det. jag såg att det susade förbi ett gäng polisbilar här i går kväll, men tänkte inget mer på det. de hade inte sirener på. tre andra killar blev förda till sjukhuset. de vart också misshandlade. fyfan vilka hemska människor det finns.

annars har jag fått rätt mycket gjort idag. varit i skolan, köpt grejor till att sticka en ny halsduk, tränat, gått från stan till willys, handlat, diskat ett berg, vikt tvätt, tvättat, gjort iordning saker för ikväll och imorgon. nu ska jag kollar på utbildningar och senare göra klart spinningpasset.

en uppdate till er som har missat det. nu börjar det närma sig! om ni inte förstår så betyder det genomstrukna att jag inte önskar mig det länge och de med fetstil är prio ett!
min önskelista i repris:

- Sportbhar - färgglada på stadium 199kr
- Cykelbyxor 150-300kr intersport/stadium
- Uppvärmningsjacka
- Små vita fina dukar, flera stycken till tvbänken, byrån, blommor, ljusstakar, köksbordet
- En bra bok
- En intressant bok, om t.ex. människokroppen eller psykiska tillstånd, hjärnan, mer faktabok t.ex. Sonessons Anatomi och fysiologi (ISBN: 91-47-05256-2)
- Avatar
- En lite mer yvig blomma till min lägenhet
- En hushållsvåg
- Glasunderlägg (i glas)
- En stor leksaksråtta till Zlatan
- Svarta sockar
- This is it - dvdn med Mikael Jackson

Vad hände med den svenska melodifestivalen?

Vann rätt låt? Det är alltid rätt fråga. Skickar vi en ballad är det helt fel låtval denna säsong, och vi hamnar på 21 plats. Skickar vi en trumlåt, är det också fel. Lika så en schalgerlåt. Undra vad man då ska skicka? En mimdansare? Jag har ätit alldeles för mycket fruktsallad sen jag kom hit. Jag har inte blivit (stavas det så? vad fult) nå smartare sen jag kom hit heller. tänkte rent framtidastudievalstänkande. Men kul har jag haft!

Oi

Har varit och slängt skräp och miljötränat zlatan. Jag vill att hon ska våga vara ute lite i vår och sommar. Hon gick faktiskt omkring själv i dag. En bra bit ifrån mig, ca 5 meter. Hon kan dock inte vara kvar ute om jag går in. Jag härdade, till slut började jag frysa. Farfar är på sjukhuset igen.. :(

Väntar nu på sebbe och vår långpromenad :)

Urk..

En halv kladdkaka senare känner jag mig lätt illamående. Den var otroligt god och välbehövlig då jag fortfarande sitter och studerar. Imorgon blir det en två timmarspromenad! jepp. Jag tror jag har gått upp i vikt. alla mina jeans sitter tajtare än förut, dock lämnar inte tjejjeans mycket utrymme för viktuppgång då de inhandlas snortajta. har skrivit klart A-uppgiften och börjat lite smått på B. Har bara C och D kvar sen. jippie!

Freitag

Redan fredag? jag hade torsdag idag, igen. Spinning imorse. Spinnade för mig själv igår också, gick igenom 50 låtar för att se vilka som lämpade sig, vilka som var för lika varandra och vad man skulle kunna göra med låtarna. Har varit hos Patrik i eftermiddag. det var välbehövligt. ikväll blir det studier m.m. udda aktivitet på en fredagskväll, men så är det. Orkar inte ta mig igenom alla 230 bilder som jag fick med posten idag. Jag har äntligen framkallat alla kort. Orkar nog inte med det imorgon heller. Får helt enkelt se. Nu blir det strax en tidig middag, för en gångs skull. Jag och Zlatani har varit ute på äventyr. Hon tyckte först det var okej, sen blev det jobbigt när vi gick mot vägen. Hon tryckte sig mot grannens dörr, i tron att vi bodde där. Försökte få ut henne under hans cykel och då kom det en hund. Jag bar hem en skakande mjauande zlatan. Hon borde tuffa till sig lite.

Vårkänslor förra veckan
Happyface på moa

Zlatan tältar i mitt överkast
Alla min framkallade bilder har kommit idag


Tidigt

För tidigt. Jag kollade igenom alla, alla låtar på datorn igårkväll för att hitta de allra bästa till ett spinningpass. Det slutade med 50 st som jag ska lyssna igenom och testcykla till idag på gymmet, medan jag väntar på nästa sak jag ska göra idag. har 100 saker att göra idag känns det som. yepp. försent att lägga sig 00.30 när man ska upp strax efter 7.

Kommentarer

Hejhopp i stugan
måste svara lite på några kommentarer. till lisa säger jag bara: jag gillar också det inlägget. Det vore skoj att fara iväg och resa i sydafrika (där det är säkrast, tror jag) två veckor innan skolan börjar. Jag ska som sagt på intervju om två veckor. Svar till Emma: Jag är intresserad av jobb, men inte nattjobb. Jag är en sådan otrolig morgonmänniska och orkar inte vara uppe längre än till 24.00, om ens det.

En dag som denna kommer jag inte orka det. Jag har varit och promenerat, pluggat, ätit lunch med patrik, strosat på stan, sett en otroligt wacko film - Alice in Wonderland - ätit hos patrik, handlat lite och nu sitter jag här. Jag har massor med saker på schemat imorgon, en verkligen göra-torsdag. Filmen var häftigt gjord och cool på det viset, men handlingen lämpar sig till 10-11 åringar. Den handlade egentligen inte om speciellt mycket. Cool tolkning av Tim Burton dock.

Jag slänger även in en rad om prenumerationserbjudandetidningskungen.se, där finns det en massa bra erbjudanden på tidningar. Jag som gillar mat, är intresserad av Allt om Mat. Med den tidningen får man med en massa bra recept, tips och trix i köket, vardagsmat och lyxmat. De har även testkök. Kika gärna på sidan! Bloggare har chansen att vinna en prenumeration.

En trött Jenny slänger snart in handduken

Nya mål

Ska försöka lära mig franska. det blir en utmaning. nu ska jag sova. Imorgon blir det lunch med patrik och bio :) Jag älskar dig!

Intervju

Pratade med Patrik idag om att det känns som om man konkurerar med 3859 st om sommarjobb inom vården. När man talar om trollen. Senare på eftermiddagen ringde de upp från Skräddaren (äldreboende på Teg) och frågade om jag vill komma på intervju! YES! Bland många sökande på arbetsförmedlingen blir jag vald och jag har inte ens jobbat inom vården. de tyckte jag verkade "intressant". Jag har möjlighet att jobba extra också på helgerna innan sommaren, om jag får jobbet. Men hon pratade som om jag nästan fått jobbet.. Hoppas! Ska göra bra i från mig!

Nu: studier
Senare: DH

Lisa - igen

Har du den andra braiga Afrikakatalogen från Kilroy? :)
Har testat på Bodybalance idag - superskönt! Bättre än yoga tycker jag.
Har bakat bröd bara för att jag fick ta mjölk, fil och en öppnad jäst i ersmark som mor och far hade lämnat kvar innan de for till fjällen. Inte speciellt smart då anette är mjölkallergiker. Hihi, men mer till moi. Jag var tvungen att försöka göra mig av med lite mjölk. Annars får jag dricka tre liter på tre dagar. Nu återstår 52sidor om utvecklingsstörda.

Lisa my friend

Hello. Jag längtar tills jag har gjort klart praktiken och kan fara ner till Lisa i Sollentuna och hälsa på! det ska bli så kul. Jag saknar henne litegranna. Måste försöka ses nästa gång hon kommer upp. Jag hoppas att det sommarjobb man nu får (om man får något) gör att man har typ två veckor då man är ledig innan man börjar studera igen så att man kan fara utomlands. Tror jag måste ta upp Afrikakatalogerna igen!

Nu: studier
Senare: BodyBalance

Tidningskungen.se

Alla bloggare titta hit!  Visste ni att vi bloggare har chansen att vinna en prenumeration på tidningskungen.se ?

Jag har gått en 9718 stegs lång promenad idag. Det är väldigt långt. 1½ timme i raskt tempo. Under promenaden kom jag på en massa roliga tankar som jag nu har kluddat ner som jag senare ska renskriva. Jag kanske blir kändis! Nu har jag skrubbat hela mig, ätit lunch och målat naglarna. Nu ska jag plugga sedan göra blodpudding (mums!) till middag och äta en efterrätt, turkisk yoghurt, vipsgrädde, citronsaft, vaniljsocker, vit smält choklad och servera det med bananskivor (bär går minst lika bra!) I'm loving it!

Lördagsmorgon

Ja, nu har jag anmält mitt intresse att blogga åt Saco, där man skriver om sin process om att välja yrke och utbildning. Kan ju vara kul. jag har avnjutigt en underbar frukost. grahamsgrynsgröt och kokt ägg! lovely! Nu ska jag strax ut i den otroligt fina vädret och promenera!

Trötter

Inte bra. Huuur trött som helst. Har läst ur "Underbar och älskad av alla" idag och andra dagar också för den delen. Jag har blivit inspirerad och skriver ner mina tokiga tankar som kan komma ibland. Jag kanske blir känd i framtiden. Funderar på att läsa språk. jag vet inte vad. Franska, Afrikaan eller Swahili, Engelska? Jag vet inte. Jag har fått ett oerhört sug efter att fara till Sydafrika. Kika på djur och städer. Inte bada med vithajarna dock. Titta på dem. Inte mer. Ska limma fast mig i båten om jag ska ut och kika på dem. Får inte av misstag trilla i. Huvva en sådan tanke. Imorgon blir det långpromenad, studier och så ska jag kolla upp lite mer om olika utbildningar och kurser. Jag blev så förbannad då jag såg filmen om kvinnlig könsstympning. Det finns fortfarande ett intresse av mänskliga rättighetsfrågor. Åh, varför är jag intresserad av så många helt olika saker? Hjälp mig.

Nu vill täcket och kudden ha sällskap i sängen. Zlatan har börjat ligga bredvid mitt huvud på nätterna. Jag lägger mig nästan på henne..

Äntligen

Det är inte ofta jag längtar till att gå och lägga mig, men nu vill jag läsa några sidor ur martina haags böcker och sova som en stock tills imorgonbitti. imorgon kommer bli en bra dag. Patrik för hela slanten :) vindruvorna stillande min hunger, nu snabbt i sängs innan den återkommer.

dåliguppdatering.com

ojoj, jag känner att jag inte har uppdaterat på länge. vet inte vad jag ska skriva riktigt. Jag och mor fick våra specialgjorda smycken idag av Solveig!  inte illa att få supersnygga matchande örhängen, halsband och armband! Jag längtar tills jag och mor ska gå kursen. Jag ska anmäla mig till Balans i livet kursen också som går på ungdomshälsan. Kommer dock inte kunna vara med i morgon då den börjar. hoppas det går bra ändå. jag inte riktigt kommit underfund med vad jag ska läsa vidare för något, men jag vet att ikväll blir det om utvecklingsstörning. såg en hemsk film om kvinnlig omskärelse idag på skolan och ska se på en dokumentär om att leva med panikångest på kunskapskanalen kl.20.00 ikväll. Lånade fyra lättsamma roliga böcker (martina haag bl.a.) och en bok om könsstympning idag på bibblan. nej nu måste jag plugga! över och ut!

ps. linn är du hemma/ledig något i helgen?

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!