Fredag kanske?


Jag har gjort ostfrallor! Smakade precis som butikens!


Zlatan och Kurt Curry har äntligen blivit vänner! tjoho!

Jag pluggar för fullt annars. har tenta och en fet uppsats som ska in på måndag, dock är jag strax färdig med den. I övrigt 10 andra uppgifter att göra + baka mazariner till morfar som vi ska fira imorgon. 90 år!

dags för uppdatering

noterat idag:
- Curry har fått det nya namnet "Kurt Curry" precis som väldigt många av det manliga könet heter i min släkt
- Zlatan har därför fått namnet "Margit Zlatan", dock klingar detta inte lika bra, men ibland passar det

varit på promenad med far och hundarna idag. som vanligt är det bara kid som fattar poängen med att bli fotat. spirre kan inte logiskt tänkande, vilket resulterade i att när pappa försökte lösa ut knutarna på långlinan, fick han tillslut spirre att "hoppa" igenom "ringarna" (öglorna).





fika på bibliotekscaféet, varm choklad + mangocheesecake - mitt
Patriks baugette med salami och brie

även mitt: Panini med getost, fetaoströra, soltorkade tomater med sallad med honungsvinegrett


En av de stickade tröjorna jag köpte på rut: en oversize


en trött jenny, orkade inte ta en rättvis bild på väskan, men här lisa är den:


Ma-dag

Jag har haft en kanondag. Jag klev upp 07.15. ringde veterinären och rådgjorde. pluggade. var ute och sprang. pluggade mera. kl. 15.40 kom ma! Vi pratade och varvade ned, for iväg till Coop då jag tipsade mamma om urbillig ekologisk torsk, hon fick välja en Ben & Jerry's till efterrätt. sen blev det en gryta, men sojamjöls pannkaka som förrätt. åt det igår också! Supergott verkligen! Sen efter middagen, tog jag hand om ma's stackars fötter. filade en massa massa, smörjde in och målade tånaglarna! uppskattat men en smärre chock då hon såg att tånaglarna blev mörkröda med lite glitter i. hon tittade aldrig ned  ^^ Nu har jag ätit alldeles för mycket idag och ska väl börja tänka på refrängen jag med. Kikar på vad man kan plantera nästa år. :D

Hemsk & Rolig Dag

Dagen började inge bra. Skulle fara och handla, släppte in Zlatan och det var blod överallt! Stackarn har skurit upp en tå-trampdyna ute!! Det blödde jättemycket. Försökte få ta på en veterinär, icket. Ska ringa imorgon när de har telefontid. For till ersmark och rengjorde det och la om det, hämtade tratten och stackars zlatani är deppad och allmänt förtvivlad. Ma och Pa har gjort superfint i sovrummet! :D YEY. inte illa. nu ska de bara montera upp sängen, sängborden, hyllor och lampr + lister. Sedan backade jag ut bilen och slog halvt lös både volvons och lillens backspegel. inte en skråma, inte en repa, bara att sätta tillbaka på plats. TUR! Skjutsade hem zlatani, skjutsade ma till jobbet och for och handlade lite kikärtsmjöl och vegetariska produkter för att testa äta vegetariskt en vecka eller så. Ibland känns det så fel när man äter visst kött. Har köpt sojabitar och sojafärs. Jag har ju ätit qournfärs förrut så nu ska jag testa detta. Åt iaf jättegod icke-vegetarisk man igår som jag skrev:




Lisa-bröd

Gräddar just nu små söta Lisa-bröd dvs. Lisas smarriga grahamsbullar. blir lagom till kvällsfika. jag har faktiskt inte gjort någonting särskilt idag. jag har varit alldeles för trött. varit i skolan i 4,5 timme och sedan bara hem. bjöd patrik på supergod mat. Inbakad örtmarinerad kyckling med satay(jordnöts-)+curry+currypasta+ananas-sås med ris+spenat blandat. alltså filodeg, på med kyckling, sås och risblandning vik ihop pensla med smör! Supergott verkligen, men ett råd till alla och mig själv. köp aldrig filodeg om du inte ska bjuda många. ett helvete att hantera kan jag då säga. men gott. ska bjuda ma på middag på fredag. det blir också mysigt! Har redan bestämt vad jag ska bjuda på. Nu väntar jag på bröden, sen blir det nog inte mer action ikväll.

Tisdag

Åh vad jag längtar efter att få träffa Linn ikväll! det var kanske sex veckor sedan vi var med varandra på riktigt? en ändring måste ske! längtar även till att få fara på spinningen. så nu blir det några intensiva timmar med plugg innan det är dags att fara!

Måndag

en riktig skoldag. jag har varit i skolan från kl. 07.50 till 17.00. jippie. Jag har ansträngt mig i realiagruppen och vi har gjort färdig vår powerpoint med vår ljudinspelning, inte det lättaste. sedan har vi haft tentarepetition och en superdryg lektion i litteratur, där vi argumenterade om våra keywords ur boken.. för att avsluta dagen med tentarepetition i ett annat ämne. kom hem och gjorde supergod korvstroganoff och ris. varför har jag bara ätit det två gånger sedan jag flyttade hemifrån? gott! har pratat i telefonen nästan en timme nu, så jag måste börja med grammatiken nu. WHY?!

DH imorgon
Spinning imorgon
Måste hålla igång bloggen nu när man börjat och för att Lisa har börjat igen ^^ KRAM

Söndag

När man inte kommer på bättre överskrifter, varför inte ha dagens namn som titel?
Noterat idag:
- vill ha DH-sällskap på tisdag, Linn?
- måste bort från äldrevården, är fysiskt och psykiskt slitsamt och drygt, vill till sjukhuset, har sökt mig dit, är less på att ha döden som arbetskompis
- saknar Patrik, även fast jag nyss var med honom
- jag ska ta mig till spinningen kl 11.30 på tisdag
- jag har en underbar familj
- jag har en låååång dag i skolan imorgon 8-17 sen plugga pronomen till 1000 på kvällen.
- måste blir bättre på att blogga, även lisa
- tack anna och mats för att jag fått äta supergod kantarellsoppa, inbakad fläskfilé med kantarell- och mögeloststuvning och pasta och kantarell- och mögelostsås ihelgen!

Fredag



Skrattar ihjäl mig. Jag älskar den. Super att lyssna på, man blir alltid glad.

Har haft en superkväll med hela familjen plus fyra hundar. Anette är nämligen hundvakt åt Annikas hundar. jag som storstädade hela lägenheten på morgonen... jaja. supermiddag iaf:
Förrätt: Kantarellsoppa
Varmrätt: Smördegsinbakad fläskfilé med kantarell- och mögeloststuvningen med rotfrukter i ugn + fetaostsallad. SÅ JÄVLA GOTT! sjuuukt gott med stuvning i det inbakade. mums. det är värt allt slit och bök.


Ting lade sig och myste med pappa



Buff(y) tokig valp

psykhund :)

Två riktigt göra-dagar

Igår var jag och tränade för första gången (på USM) på länge. Gissa vem jag träffar på step-up-bas? Jo Michelle från gymnasiet. vi pratade och hade rätt skoj faktiskt! Hon har just börjat träna där så vi lär ju ses fler gånger, vilket båda tyckte var kul. gjorde en massa ditt och datt på staden köpte t.ex. ett nytt piercingsmycke. skolan gick bra. pluggade och färgade håret när jag kom hem. Nu är det riktigt mörkbrunt. mamma hämtade upp mig på vägen hem från afterworken för att jag skulle få ta bilen. Jag var hos dem 45min och sedan hos Bomans i nästan 2½ timme. herregud! var jag där så länge? det tog tid att hämta lite svamp. hihi. nejmen det var supertrevligt att prata med Mats och Anna igår. Kul att ta igen lite tid och uppdatera sig lite. Jag uppdaterade även dem om dig Linnsan, vad du gör nu ^^ fick väldigt mycket svamp, vilket var en superrolig överaskning! eftersom pluggande hamnade på efterkälken satt jag till 00.30 och läste. wiee. idag blir också en göra-dag. ska fixa en massa till middagen och plugga. hörs senare!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!