Söndag söndag söndag

Vill att det blir söndag så jag kan göra bort lite saker och sedan dansa igen på kvällen. tjoho.
Flera från kursen ska dit också så det blir säkert extra roligt!

kan säga att det gick trögt att springa imorse. Orsak: dansade först kursens timmar, 50 min efteråt och sen pratade vi ett tag efteråt. jag har träningsverk i vaderna och ont i benhinnorna. jaja. inget att klaga på. det är bara att ösa på! jobb fre-lör nu. lördagkväll vet jag inte heller vad jag ska göra.. hmpf.

Bilden talar för sig själv


Fjällupplevelser

Jag har:
- sett renar, en överkörd ren, en överkörd grävling (tror jag), en massa lämmlar, en massa döda lämmlar, fått en lämmelkompis på fjället, sett en tjäderhöna, några fiskar, fjärilar, en massa hundar och två hästar.
- även tippat med skotern i en brant uppförsbacke, snelut (kennet tippade också så skratta inte)
- insett att jag ska köpa mig en skoterhjälm.

I övrigt har vi haft strålande sol, inte ett moln på himlen, vindstilla, hyfsat före, dålig fiskelycka. Igår var det säkerligen 25 grader i solen där vi satt uppe på fjället. det var så vindstilla att elden slocknade. man fick hjärtklappning och svimkänslor när man la igen ögonen. jag är bränd och uppblåst, dock har vi inte ätit som vi brukar göra, denna gång mer normalt. Igår avnjöt vi en mycket god och trevlig middag hos Rolands efter maten gick jag ned till kusinernas stuga och spelade spel med stine, mattias, cissi och patrik.

bilder kommer en annan dag, nu ska jag checka ut för dagen


red riding hood

Jag skulle gärna vilja se denna film, verkar spännande, lite läsklig och romantisk

detta liv

Jag var så lycklig igår då jag fick vara med Lisa! det var så länge sedan. Ändå känns det som igår när vi pratar. haha. ja hon är för underbar helt enkelt. Nu blir det inte förrän till sommaren vi ses nästa gång, men hoppas tiden går fort fram tills dess och att vi kan fara ut och dansa :D man fick som en energikick av det. nu är det bara att härda ut på jobbet 4 hela dagar för att sedan få lite påskledighet. Kommer blir mycket bra. Tiden går så fort det var ju nyss en månad tills vi skulle till fjällen, nu ska vi dit på torsdag!

Helt lagom fredagskväll igår, middag hos mor och far. Hjälpte pappa byta däck och tvätta bilen. så ska det låta + lite smyckestillverkningskonsultation med mor och en liten klippning.

imorgon får jag dansa igen. känns också härligt. Kommer dock vara helt slut på måndagen då jag inte kommer somna förrän kl 24 typ.

LINN: om du är ledig må eller tis kväll eller under hela onsdagen så kan vi ses om du har tid :)

Nej nu måste jag fara till jobbet. (suck, hihi) pengar pengar ....

Hm..

Ja, lite oroväckande så har jag börjat få ont i halsen. för lite kläder eller för bra väder eller båda? Helst vill jag bara dansa dansa dansa. ja, jag vet, jag är insnöad på detta, men det är ju sååå roligt. jag får vänta enda tills på söndag innan jag får dansa igen, och efter det är det ju påskuppehåll! oh no.. jaja, jobb nu lö-tis sen ledig i åtta dagar. Imorgon får jag träffa lisa igen, det var superlänge sedan, rättare sagt sen 27/12.

jag har haft två trevliga dagar nu, sol och promenader med linn och linn på onsdagen och samma med anette idag! härliga dagar. hoppas på samma imorgon.

lördag

bränt galet med pengar idag på stan, men jag tyckte jag var värd att uppdatera garderoben lite. himla välbehövligt!

Onsdag och bugg

Väldigt intressant dag om palliativ vård, det finns mycket att ta till sig, dock lite deprimerande att lyssna på vård i livets slutskeende och döden. fick iaf äta en god lunch på Shanghai, vilket behövdes för att orka lyssna från kl.8 - 16.30. Nu ska jag snart börja göra mig i ordning inför buggen ikväll! jag som har längtat en hel vecka. pappa ställde iaf upp och dansade lite med mig på min födelsedag trots att han var förkyld. fina pappse!

Nu ser jag fram emot fyra dagars ledighet. ska förbi infektionsmott imorgon för att få rådgivning ang alla mina vacciner jag måste ta inför resan.

Skönt att det börjar bli vår på riktigt. nu hoppas jag bara att jag fortsätter med mitt springande också. är dock lite avundsjuk på boman som befinner sig i alperna! KRAM

Lürdag och sunkigt väder!

What to do?! måste ringa mina kompanjoner och fråga vad vi ska göra idag när vädret inte var på vår sida..
Annars hoppas jag på en bra dag!

Hade mycket trevligt med Hanna igår från jobbet och sedan gick jag 300m från henne i vännäs till eivor där anna och moa väntade med middag.

Nu ska jag iallafall piffa till litegrann här och sedan ringa anette, kanske lite väl tidigt ännu. haha.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!