På återseende

Idag var det sista hela dagen i Umeå. Färden går till Stockholm imorgon och sedan vidare till utlandet. mycket skönt. Var in på Willys idag med mamma för vi skulle handla inför kvällens mys och det blev mest mamma som handlade och jag pratade med alla som ville säga hejdå, att de också skulle vilja fara och som önskade mig lycka till och att jag skulle ha det bra m.m.m.m. det är kul med människor som uppskattar en. jag har egentligen inte så mycket att säga. har fördrivit tiden med bakning, lagning av mat, sudoku (?) och mys + 3 promenader av varierande längd. klev ändå upp 07.30 så nu ska jag sova. Vi hörs på resedagboken.se --> j.sandberg kommentera mer än gärna dagboksinlägg. 
 

Kramar till alla som bryr sig! :) och ha en bra alla hjärtans dag!
 
 

Hola!

Det känns inte som om vi ska utomlands om två dagar - jisses.. men orka bry om det nu. just nu är vi hos anette och sebbe och väntar på linn. vi har just pratat om vilka pizzor vi ska beställa. namm namm. jag ska ta:


WASHINGTON   75:- MOZZARELLAOST, CHAMPINJONER, KYCKLING, LÖK, OXFILÉ 


 
gött gött. det känns helt underbart med pizza, ja jag vet, det är inte normalt att tänka så, men jag längtar verkligen tills jag får äta pizza, eller mat överhuvudtaget. hungrig varg. det gick bra hos syon idag. det blev mycket klarare och jag orkar inte förklara allt som kom upp, men det klarnade i mitt huvud. sen läste jag ut serien. mycket bra mycket mycket bra! du måste läsa Chobits lisa. mycket bra. kort serie dock, det var rätt skönt att hinna läsa den innan jag for, hade dock hunnit med några fler böcker innan vi for. jaja. ska fixa lite annat ikväll om jag orkar när jag kommer hem, annars görs allt i ordning imorgon. hinner inte se patrik någonting imorgon. anette sebbe och patrik sitter och skrattar åt MADE, haha, det är riktigt kul. det är en liten viting till high school elev i pikétröja som ska rappa och battla och rappar på balen. haha, stackarn. men nu är det bara att vänta på att få käka lite gott! :D 
 
 

Manga eller anime

Jag och Patrik diskuterade skillnaden mellan amine och manga igår. fast vi båda redan visste svaret. anime är ju bilder som rör sig som serier medan manga är böcker och bilder. men då tänkte jag nu alldeles nyss, vad kallas bilden som det är en figur från en serie på stillbild? ja, jag kallar det anime ändå. böckerna är mer manga för mig. så nu har jag rensat huvudet lite granna. har skrivit upp allt som jag har lagt fram idag, på en lista typ en "final-packningslista". så det bara är att slänga ner det på fredag :) nice nice. imorgon blir det universitetet och häng hos pate med de två sista böckerna av chobits och sen pizza-mys hon anette och sebbe. jajemensan. sen är det fredag och lite andra aktiviteter. farmor och farfar blev jätteglada idag när jag och mamma kom och vi fick gott fika som vanligt. jag fick välja mellan att dricka svartvinbärssaft, rabarbersaft, blandsaft, sockerdricka, loka, vatten, te och mjölk. valde nr. 2 och 3 jajemensan. riktigt gött. de fick kort från studenten och de nyaste korten på moa :) och vi pratade och pratade och pratade. det gör vi alltid och det är alltid lika roligt. det sa att jag var "en härlig person och väääldigt pratsam" och att det var det som var det bästa med mig :) wiie det var snällt sagt. plus att jag fick 1000kr att handla någonting fint i nya zeeland och för att handla någonting fint i thailand och köpa två kort och två frimärken. de är så söta farmor och farfar och de hade absolut inte behövt ge mig pengarna, men tar man dom inte blir de ju ledsna. ska se om man hittar något åt dem. jaja. nu ska jag kika igenom mp3n och kolla om jag har alla låtar som jag vill lyssna på med mig. sen tandtråd m.m. sen sängdags. ska vara på vasaskolan kl. 09.30 imorgon och hämta upp anette och sen kl. 10,00 på universitetet och prata med en åsa. 
 


japp japp. över och ut

Epar blogg

Ofta den skulle kapa min mening mitt i tu!? såg det från gårdagens inlägg. det ska stå att det är ett roligt program att titta på och sen Över och ut. den bara kapade mitt i!?

random 
 
jaja, jag har blivit utmanad av anette så jag måste väl göra detta.
Du har blivit utmanad!!

Utmaningen lyder som följer:

* Gå till den sjätte mappen med bilder i din dator

* Välj därefter den sjätte bilden i den mappen

* Visa bilden på bloggen och skriv något om den

* Invitera sex stycken nya till att vara med på utmaningen

* Länka till dem och låt dem veta att de är utmanade 

 

ja, detta är vår katt i ett nötskal. Jag tror att det var anette som ville ha någon bild på honom och kanske var det att hon ville ha någon bild på de två tillsammans, jag kommer ej i håg. men detta mina kära läsare är hans bak.  
 
hmm. jag har ju inte speciellt många trogna läsare så jag kan bara länka till några. 
 
Linn Rydelius
Linn Öjbrandt 
Lisa Boman (hon får fixa när hon kommer hem)
Anne Nilsson 
Kajsa Boman  
 
Annars har dagen varit som förväntad och planerad, fast att vakna kl.06.20 och inte kunna somna om hörde inte till planerna. klippning .9.00, köpa biologi boken och spinna sen till kära pate och hänga :) kom därifrån för ca 30 min sen. nu börjar jag längta på riktigt och bli lite nervös. LINN RYDELIUS: jag kommer och hämtar thailandsguide boken på fredagkväll om du inte tar med den till anette på torsdagskväll om hon nu blivit friskare.  shit shit, detta betyder att jag och mamma far till farmor och farfar imorgon och inte anette. jaja. det blir kalas det med ju! :D  nu ska jag se en dokumentär vid namn: "min man är transvestit" ska undersöka saken 
 
över och ut! 
 
 

Ensam

Ja, då har man slutat jobbet, kommit hem och kollat mailen och ringt pate och sen är man ensam igen, mamma och pappa har gått och lagt sig. hmm..
 
Jag har sagt hejdå till alla idag på jobbet, men jag kanske kommer in och handlar på fredagen till middagen med familjen.  nu är det ännu en dag mindre kvar. jisses, jag har resefeber.. Gahh!
 
 jaja, ska se på Raw nu iaf. fult namn som fan men det är ett ro

Alla grejor på bordet

nu har jag lagt fram allt som ska packas ned utom några saker som skulle tvättas m.m. sen har jag även skrivit ut packningslistan så att jag vet att allt kommer med och sen har jag gjort en planering över vad jag ska göra under veckan som kommer. 
 
Måste skicka iväg ett mail till hon som jag ska träffa på universitetet på torsdag, för jag har ingen aning om vart jag ska träffa henne. svar nej. men jag har däremot fyndat idag. biologi a boken som jag hade hittat får jag köpa för 100kr istället för 150kr som hon hade skrivit i annonsen, den kostar dessutom mellan 350-400kr på bokhandlarna.  
 
nu börjar jag längta en massa. skönt att ha någonting att göra under veckan så att tiden går. jajemensan. det kommer att bli en lååång resa innan man äntligen är framme.  men det kommer nog att vara värt det. 
 
och btw fyfan för melodifestivalen och af Ugglas.. huvva. hur kunde detta bli möjligt!?!  
 
well time will tell. måste dessutom skriva upp att jag måste se på "På Spåret" på fredag, ja, jag vet, pensionärsstämpel, men det är semifinal och Filip och Fredrik är med ! det blir deras tredje avsnitt. måste be mor och far spela in finalen om de går vidare! yey

över och ut!

Lördag

Hola! 
 
jag har varit duktig idag. Jag och mamma for på spinningen som började halv tio idag. sen gick vi några ärenden på stan och på apoteket. köpte äntligen den där "dentan 0,2%" som min tandläkare sa att jag skulle köpa och gurgla en gång om dagen. jajemensan! + små öronproppar som förhoppningsvis inte gör lika ont att sova i som de vanliga. sen handlade vi lite till middagen och chips (m-m-m) till ikväll. har käkat lunch dammtorkat m.m. och läst ut del två av chobits, hämtade den på bibblan i morse. faktiskt mycket bra. typ som fushigi yuugi fast roligare. fast inte lika oseriös som ranma. jaja, alla kommer inte fatta det där, men iaf.  alldeles snart kommer pate hit och vi ska baka :)  
 
Har även kammat Curry med en kattborste av silikon som mamma köpte, guud vad mycket hår som lossnar! skönt då kanske han tappar lite mindre senare. vi ska börja borsta honom nu, var eller varannan dag. han gillar att bli borstad men stör sig ändå lite på den. Love-hate-relationship av rang. men han är min lilla älskling. japp. 
 
Ska gå och plocka fram allt för bakningen och invänta min lite större och mer mänskliga älskling :) see yah!


1 arbetsdag kvar

hola! 
 
nu börjar det närma sig på riktigt. har bara måndag kvar att jobba nu. men jag är lugn som en filbunke. än iaf. sa hejdå till Linda ikväll på jobbet, vi hinner inte ses någonting mer på jobbet nu, kanske om jag följer med mamma och handlar så. Hon ska ju också sluta. :| trist...  
 
det känns nästan overkligt att vi snart kommer att fara. Man har som alltid tänkt och typ drömt om att vi kommer att fara och det kommer säkert att bli jätteskojigt, men nu är det ju på riktigt, alldeles snart dessutom. det går inte beskriva hur skönt jag tycker att det ska bli.  
 
det känns iaf bra att hinna träffa linnsan innan vi far och anette och sebbe, men de kommer väl stå på flygplatsen och jäma sig. :) kommer att sakna er alla massor. fast det säger man kanske nu, men när man är framme hinner man inte tänka så mycket på alla. Linn visst bor du på tisdagsv. 17? haha ! jag glömmer alltid bort! det är skandal att man kännt en person så länge men hela tiden blandar ihop 17 och 18 på husnumret. jaja, man kan inte alltid vara bäst . Det blir också underbart skönt att klippa sig fast än jag inte kommer att färga håret innan vi far, det kommer ändå bli ruskigt fult. får väl se om man kanske gör ljusa slingor i det fula håret efter klippningen. bara för att skynda på solblekningen litegranna. 
 
 Måste än en gång påminna om att jag kommer att finnas på Jennys Resedagbok när jag är utomlands och kommer nog inte att skriva här någonting överhuvudtaget eftersom det finns  en massa gammfolk som ska förstå sig på.   
 
nu skickar anna lite försenade bilder från studenten och bilder på moe :) får väl lägga upp den senare. Nu ska jag gå och lägga havregrynen i blöt till bakningen som nu blev på lördag istället för på söndag. yey. 
 
Över och ut! 
 



 

Uppdatering:
efter att internet ha dampat ett tag kan jag skriva klart det jag tänkte skriva. och det går inte att redigera till vänstermarginal heller så därför blir detta centrerat. jaja.
Pratade med anna och moa på msn, anna hade webcamen på och moa spydde live över internet. hahah, ja hon är söt. elelr som anna skrev "ja, nu luktar hon inte jordgubbe iaf" 
 


Fick även mina efterlängtade och bortglömda studentkort av anna. De är de finaste också så jag måste göra en sen framkallning av dem. :)  här kommer några av dem. 
 






4 arbetsdagar kvar

Jajemensan. nu är det bara 4 arbetsdagar kvar. så himla skönt. sen bär det av till varmare delar av jordklotet. igår hade jag hemskt lite att göra, patrik blev störd på mig att jag inte bara kunde slappna av, men jag var ju så utråkad, man vill ju att tiden ska gå snabbare.
Min planering framöver:
 
Ons: träna, ärenden, jobba
Tors: jobba, patrik
Fre: Jobba
Lö: träna, patrik ?
Sö: baka tekakor
Må: jobba sista dagen, träna
Tis: klippning, träna
Ons: farmor och farfar, mera patrik kanske
Tors: universitetet, pizza-kväll
Fre: Panik, packa och middag
Lö: UTOMLANDS 
 
jag orkar inte ha någon panik ännu, och absolut inte ha någon panik över vad jag kommer att göra när jag/vi kommer hem . 
 
Mangaserien var mycket bra. över förväntningarna efter första boken :)

Söndag och sömnproblem

jag fattar inte varför jag inte kunde somna i natt. jättedrygt. låg från 23.20 - 02.30 och snurrade. måste tacka patrik för att han höll om mig och inte somnade och lämnade mig ensam i mörkret :) 
 
har varit en lagom dag på jobbet - lite trött och så.
träffade även anna, daniel och moa lite snabbt när jag kom hem, de skulle fara för moa var för förbannat trött. :) vi fick även gå skallgång efter curry eftersom vi trodde att han hade smitit ut. och nu skulle bara veta vart han hade hamnat. daniel hörde att det lät något från mitt rum. och inne i nedersta lådan i min byrå låg curry instängd och klämd.. hahaa.. fattar inte hur han lyckas alltså. han hade legat där i minst 50 minuter.
 
har läst att lisa har det bra i thailand och att deras plan inte störtade. tog även förväl av Ina idag på jobbet - eftersom vi inte hinner jobba ihop något mer innan jag far. Fick även en chockladkaka av henne - hittade den i skåpet när jag slutade. roligt !  
 
har även hittat en ny mangaserie att läsa - Chobits. den verkar rolig. ska låna alla 8 delar imorgon när jag ändå är på stan - ska träna också, sen till Pate som är hundvakt. 


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!