Ensam hela dagen

Otroligt skönt faktiskt!
Jag har hunnit fått gjort en massa saker som är nödvändiga och bara gjort saker som jag känt för att göra. det som fallit mig in. jag låg t.ex. på sängen ("soffan") bland alla kuddar och vilade! det ni! det är inte vanligt om man heter jenny. men jag har gjort mycket ditt och datt också, t.ex. pratat en timme med farmor i telefonen. blir en dyr räkning igen ^^ jag har även pratat med patrik 2ggr, mamma 2ggr, pappa, anette och försökt få tag på boman - avstängd. Imorgon blir det middag med mor och far. wiie. lugnt och skönt. patrik kommer sedan.

Jag har kollat på massor med nyttigare recept på efterrätter - typ lätta chokladkakor m.m. sen har jag försökt få inspiration till annan mat. Ska bl.a. göra svampsoppa, bönfyllda squars, färsfyllda paprikor, fläskfilépanna, currykycklinggryta.

är annars intresserad av lite "ny musik" eller bara bra musik att lägga till på min spellista på youtube.com har dålig fantasi då jag aldrig lyssnar på musik eller radio.
GODNATT :D

Mycket intressant

Olika inriktningar på socionomutbildningen trodde jag inte att det fanns. Tydligen finns det. Får reda på mer imorgon eller någon dag framöver då jag förhoppningsvis får svar från de olika utbildningarna. En interkulturell och internationell utb i Östersund (mittuniversitetet) och en i Gävla - helt på engelska dock. Jag har även mailat den "vanliga" utbildningen.

jaja. i allt det jobbiga får man lov att försöka sysselsätta sig så att man inte blir galen. det är inte lätt. alltid när man ska sova. det är jobbigt. men imorgon ska jag och patrik iaf ha en mysig middag med filé á la mats :) den gick hem mer än väl hos anette iaf. tror patrik inte heller kommer att klaga. jag har ju en grillstekpanna :) mums
Över och ut. Jag tänker på dig farfar. Man påminns i allt man gör. Har t.ex. hans favoritfotölj hos mig nu, eftersom jag sålde soffan. den är riktigt skön! godnatt

N.Y style

Idag kör jag på New York-style. T-shirt och hood från NY dvs. från mamma och pappa. Bakar bröd till farmor nu. Har undvikit att plugga fram till nu. nu måste jag göra det. Kan inte patrik komma hem snart så jag kan berätta för honom att jag har två olika kameror på G.

Saknad

Älskade farfar, var har du tagit vägen?







Avslutar med två bilder från morfar förra året



Och min älskade Patrik, som alltid är saknad när jag inte är med honom:

farfar

Det har varit jobbigt efter att farfar dog. Det är fortfarande jobbigt. Jag tänker mycket på farmor. Det var i alla fall en fin men hemsk stund när vi var där och träffade honom. Han blev finklädd precis som han velat. Han får med sig käppen och ett kort från studenten. vad mer har jag att säga?

Hola!

Hejsan hoppsan.
idag har det varit varm nanting! nu är kl 20.00, det har varit skugga på altanen sedan kl. 15.00. ändå är det 22grader. Jag och Lisa har varit ute och gått hela dagen. jag har sett iprincip hela sollentuna! här vill jag bo!!! :D det är sååå fint överallt, allt vatten och fina hus! Fina parker! :D allt är toppen. idyll! Det har varit så varmt att man velat ta av sig linnet och de har även blåst en del. Jag blev sjöblöt i svett efter ca 7min promenad. Vi var ute i 6,5 timmar. vi har det supergött! har fått lite färg, lisa är sött röd. vi åt en sådan katastrofalt stor lunch ute och sen så vi ska snart äta middag. sen bara mysa! jag blev bjuden på en god sommardrink också! nu ska vi ha en tjejkväll. Nu är det mat!

Alla har nya boenden

Kid och Spirre  har varit här hela dagen. det ska sova över också.
Isa har flyttat till Sebbe igen.
Zlatani flyttar till linnsan ikväll.
Jag far till Lisa.
Det är bara Ragge som blir kvar. Patrik har lovat att mata honom på söndag efter jobbet.

Jag längtar tills imorgon då jag äntligen får fara iväg. Jag fick plats med otroligt mycket i min väska. Kanske inte får med mig så mycket hem, men jag ska som sagt inte shoppat, så mycket.
Nu ska jag försöka studera lite innan jag ska till Linnsan.
Jag hade en trevligt lååång promenad ca 1½ timme med hundarna i skogen och svettdes som fan i det varma vädret.

kattmys

Finns det någonting mysigare än två mysiga katter som spinner och stryker sig?
älska mig! säger dem
jag älskar dem.
Dock lämnar Isa mig snart, då hon flyttar till Sebbe
Men Zlatani är min, bara min, lilla älskling. :)
Hon ska bo hos fostermamma linn medan jag är i stockholm och myser med boman!

ps. i love what i do now.. jag spånar på framtiden!

And then..

Mor och far blir stora imorgon! De far till New York alldeles ensamma! herregud, hur ska det gå? :) det har varit minst sagt kaos med folk, hundar, katter och väskor springande runt hela kvällen. Nu är snart alla påväg i sängs, så det är väl ingen mening med att vara kvar här? Har lånat fjärde delen av Över nektergalensgolv-böckerna som jag har haft ett uppehåll ifrån, men nu ska jag läsa klart dem! Jag har även lånat a charming man av marian keyes, då jag ska träna läsa engelska.

Jag har fått mersmak på att fota idag då jag och patrik var och försökte fota lite fåglar! det var skoj! Vi satt även ute i solen och åt frukt.

Här kommer lite randombilder från kameran:







Avatarkväll ;D

Min middag idag, dubbelkycklinghamburgare med ägg och grönsaker!

Varför varför varför..

What to do? Jag kan inte bestämma mig. det känns svårt att veta vad man ska göra iframtiden. Nu när jag sitter med näsan i psykiatriboken hela dagarna vill jag bli psykolog. Läkare och psykolog är ju fina yrken, kul att vara något av det. Jag tvivlar bara på min egen förmåga att kunna bli något av det. jag känner mig dålig och vet ingenting. Ska iaf sommarjobba nu som uska och känna på det yrket lite.

Har iaf haft en toppenkväll med Linnsan! my dear dear friend! Bra samtal tycker jag, ovanligt för att vara oss :)

Sol

Sol ute
Sol inne
Sol i hjärta
Sol i sinne

Om det är någon som vet vart den där texten kommer ifrån, grattis. det hänger en broderad duk/tavla ovanför träsoffan i köket hos morfar. Den beskriver min dag mycket bra idag. Jag vaknade med min Älskade. Vi åt en smarrig frukost, for och tog slut på oss själva på gymmet. Jag har sedan suttit ute med katterna lite och solat. Nu väntar studier hela kvällen.

Snart..

Det är mycket snart.
Snart klar med skolan
Snart ska jag till Lisa
Snart ska mamma och pappa till New York, jag vill också dit
Snart börjar jag sommarjobba
Snart kommer Patrik


Jag har haft en halvseg eftermiddag hos farfar, men vad gör man inte. Jag vill gärna att någonting ska hända snart. Undra vad man ska göra de närmaste åren?

Några dagar

Torsdag - AVATAR! i love it. Den är nästan bättre andra gången man ser den och utan 3D. Man blev inte yr eller ofokuserad!

Fredag - var i vännäs med farmor hela dagen, från kl. 10.30 - 17.00. Vi gjorde ärenden på samhället. Jag gjorde lunch, vi fikade och pratade en massa massa som vanligt. Jag fick tips och recept av henne som hon skulle rensa bort! Jag fick det hemliga rabarberdricka-receptet. Mohaha. Plus några formar att göra mandelformar av.

typ sådana:

för att göra:

Idag har jag och patrik varit och tränat, igen. Jag kommer få någar hälsosamma recept av honom i veckan! yey. vi glömde dock att göra ett nytt träningsprogram till mig.. aja. Vi myste / halvsov till toystory på tvn. Jag åt en nyttigt kikärtssallad till middag. Har fikat ytterst lite yoghurt och dricker te just nu. har hunnit med rätt mycket skola ikväll + att jag diskat undan från hela bänken + att jag rengjort ugnen + dammtorkning + återlämning av böcker!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!