Sjukt på sjukhuset

Hemkommen efter en helvetisk kväll med 8 jourfall + 5 patienter i isolering + en patient som är och fingrar på sin påsdialys! blir helt galen! helt sjukt trött. bara två av vi fem som hann äta middag. helt galet. Hoppas de inte ringer imorgon då jag står som beredskap. ska gå en långpromenad, handla, apoteket och rengöra åt ragge. viktigast av allt: vara med Patrik! :D

Klippt

Nu var det klippt igen. inte lika kort som vanligt utan snarare som jag hade när jag gick i åttan. nu är jag otroligt lik mamma igen. hihi :) ps. mössan är snart klar! :D

önska önska önska (som Puh säger)



Bluebox 319kr


mihi.se  299kr

=)

har köpt mig en router idag. var hos tandläkaren också, hela 55kr blev det haha. var på expo och skulle köpa stolsdynorna jag tittat på. hade jag varit där 5 min tidigare så hade jag hunnit tagit dem och sprungit innan tanten tog alla utom två. nu måste jag vänta minst en månad tills nya kommer in, och då kanske inte ens i samma färg... hämtade ut nackrullen till soffan och en reservdel till kameran. Sökte om semester några dagar och sen har jag stoorstädat lägenheten idag. nu är det fint överallt. har även handlat lite + varit ute och gått 1h 20 min. Lasse, Katarina, mamma och pappa har varit här och fikat gottigott. Citronmuffins, chokladbullar och chokladmoussetårta (fördinge). den var faktiskt jättegod! vi har haft jättetrevligt och vi har surrat hela kvällen, de for nyss :) måste göras om!

nu har jag bokat klipptid för att äntligen klippa mig kort igen. vantrivs så mycket grymt. så på måndag smäller det! jippi.

fick några smålökar (blommor alltså) och ett fint underläggssak som man kan använda då man lägger upp pärlorna och kejdorna när man ska göra halsband utan att allt rullar iväg av Patrik igår! han är för underbar! nu behöver jag mer pärlor! :)

Önskelista

Presentkort på Pearlized
Smyckeshållare 2st. kan bifoga bilder på dem senare :) ute i tid!

måndag

har just ätit någonting sjukligt gott. Chokladbullar! så jäkla gott, flottigt och sött! mums! lasse och kata kommer på fika på onsdagskväll. Jag och N ska till farmor på torsdag :) jag har bokstavligen inte gjort annat än att prata i telefonen sen jag kom hem, så jag ringer lisa imorgon. finns ingen ork att vara social nu. natti

söndag

om ens surdeg luktar jäst (inte jäst-jäst utan att den har jääääst)? känns lite snuskigt. snart jobb. suck

Lördagsnöjd

mysig och slapp kväll med patrik igår, träning tillsammans idag och bloggrenovering. är rätt nöjd faktiskt. jag gick från gymmet idag också. så jag är extra nöjd med mig själv. nu ska jag kolla upp vad anette och jag ska äta ikväll :) över och ut!

Bloggrenovering?

Nu har både Linn och Lisa ändrat i sina bloggar, anette har en helt ny blogg. nu blev jag också sugen på att redigera min. har redan kikat ut lite olika bakgrundsbilder som jag skulle kunna tänka mig ha :) jippi.

Nu har jag sytt till gardinerna i köket så jag är nöjd. Jag var och tränade idag också. Har även städat och just ätit American Pancakes :) helt okej, dock är våra tunna godare.

Zlatan har inte patent

För alla er icakortsinnehavare - i buffétidningen denna månad finns det några sidor om testlagarna. Den första testlagaren på vänster sida har också en katt som heter Zlatan! oddsen?

















är dock inte riktigt nöjd med objektivet. måste fortfarande backa mycket..

Objektiv

Nu när jag fått mitt nya objektiv kan jag fota möblerna här hemma nu när allt har kommit. även dvs andra saker som nya skor m.m. på lisas förfrågan. pust. vilken lång dag. gjorde ju alla ärenden som jag sa. fick hälften av grejorna på cyberphoto (hmpf..), ingen nackkudde på mio 2,5 veckor försenad, dansskorna hade de skickat storlek 40 trots att jag beställt 38, så det blev en retur där med. men nu är iaf mitt 13kg tunga soffbord på plats. jisses såg förpackningen när jag fick den, 16kg stod det på den. tungt. nu är alla möbler och allt på plats. tavlor m.m får komma senare. har suttit och kalkylerat hela kvällen på min nya lön och alla utgifter, sparande, nöje, övrigt m.m. nu har jag värsta lyxfällan budgeten. haha. får inte rubba såå mycket på den. har inte alltförmycket att röra mig med då. nu slappa lite, sen sova. äntligen ledig imorgon, dock möte mellan 16.30-18.... sen till Pinn

Lovat är lovat

Hej.
Ja, nu ska jag lova det jag skulle göra i helgen egentligen. I helgen så myste jag först med en panikslagen anette på fredagen, sen på lördag kom svenssons, ma och pa och patrik på middag. Vi hade jättetrevligt och maten var toppen. mumma. söndagen spenderades i stillhet för min del. sen började jag jobba på riktigt i måndags. allt är nytt, känner att jag inte riktigt hänger med i alla svängar, alla ronder och prover m.m. men det kommer väl så småningom. Nu är iaf duschdraperih-vetet färdig, har förlängt det, med tillviss del mammas hjälp. jag har köpt nya vinterskor, höga som jag ska impregnera idag när jag kommer hem. Ska hämta ut soffbordet, saker på cyberphoto, mio, mina dansskor, ja, sen var det nog inget mer. mina köksgardiner har också kommit. jobbar extra idag fortfarande på avdelningen, men dock som vak till kl.11, sen springa lite på avdelningen och sedan sluta hade jag tänkt. kanske går hela dagen ändå. ska försöka byta bort 3/2 till en dagstur eller en annan dag för då kan jag gå på dansskursen på torsdagskvällar. jippi!


mohaha

yes. nu var det verkligen ett tag sedan, vet inte riktigt vad jag ska skriva här, men jag kan kanske skriva en kort update senare i helgen, då jag inte, som jag gör just nu, sitter och bytte av extra-vaket på avdelningen så hon skulle få fika. Slutar om 15 min. jippi. idag var första riktiga arbetsdagen, ingen inskolning! gick bra. lite väl bra. jävligt slappt på förmiddagen, kaos vid lunch, till kl. 14.00 sen lugnt igen. Bytte min första PD idag (påsdialys) idag ensam. duktig jenny, hade ju inskolning i två dagar på det. det är inte tvär lätt, mycket känsliga saker det där.

jaja. nu ska jag inte sitta här och surfa om någon kommer in. haha. anette och pate kommer ikväll iaf. blir toppen. skönt att äntligen få vara ledig. har jobbat 5 dagar denna vecka.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!