Nummer 7

inga större förändringar på längehetsfronten. ligger som nummer 7 i kö. kan inte alla nissar som är före en i kö ångra sig så att jag får den! det tycker jag verkligen. jag vill verkligen ha den där lägenheten.. 
 
idag har jag varit och tränat i mitt nya träningslinne. det är skönt, snygg och härligt material.  
 



jag har egentligen inte hunnit med mycket mer än att träna hälsa på patrik på gymmet, cyklat hem och pluggat. surrat med anette och patrik i telefonen och sen anlände jag hos anette kl. 19.00. imorgon blir det valborgsfirande.. jaha. trevligt. det är en överskattad "högtid". men det blir säkert roligt med lite grillning :) just nu så vill jag bara vara med patrik. jag vill umgås och mysa så klart. puss till dig älskling.

Arnold Schwarzenegger

När jag kom till gymmet idag så var det en gubbe (som är 72 år gammal, fick reda på detta senare, han gillar även motorcyklar, och köra i england och han har bott i spanien) han sa iaf " Satsar du på att se ut som Arnold Schwarzenegger eller?" eh, nej det gör jag inte. men vi surrade iaf litegranna. det är en gubbe på gymmet som är 89år gammal och han tränar 2 ggr i veckan.. :O shit. 
 
klev upp efter en stunds mys idag. drog ut på tiden och cyklade sedan till gymmet, tränade (se incidenten tidigare). kom hem till patrik och mamma ringde och sa att hon anmält mig på en lägenhet. nu när jag är hos anette så ser man lägenheten från köksfönstret. hinkgränd 19. kan bli skojigt. lite dyrt att bo i en tvåa helt själv men, ja det är en riktigt fin lägenhet iaf. :) exakt samma som anette och sebbes. åt faktiskt här idag, för att hinna till anettes ljusparty. jättefina grunkor här, har VIP eftersom jag är här innan det börjar. 
 
jag kom äntligen ihåg vad det var jag hade tänkt att köpa till mamma i födelsedagspresent. vet även vad jag ska köpa till anette, farmor och farfar och till pappa. allt är ordnat! halleluja. kanske moas present är klar också, beror på hur kvällen slutar. nu kom hela tantmaffian så jag avrundar här. 
 
över och ut, det har varit en bra dag över lag.

löning

ja, alla andra har ju fått lön idag utom jennypenny, eftersom hon inte hade något jobb i mars. jaja, jag har jobbat hela dagen idag. mindre kul. insåg med min stegräknare att man inte rör sig speciellt mycket en löningslördag, även fast jag tyckte att jag rörde mig helt okej. gick ca 2000steg idag på jobbet. det är 2200 steg från patrik till willys. så man kan säga att jag har gått från patrik till willys på 8½ timme, snacka om långsam. måste bättra mig med mina promenader. 
 

 
ska till linnsan imorgon och fira henne lite i efterskott. hon kommer att bli så lycklig. :D kanske kan ta en promenix då också. måste iaf tillbringa min kväll med att plugga eftersom jag har jobbat bort tre utav mina pluggdagar denna vecka pga av att annelie är sjukskriven :(  
 
well well. över och ut. ingen som vill köpa en häst? evita till salu eller slakt - your choice.

härligt vårväder

denna dag allstå. kalasbra. anette och lite sebbe o kid o linnsan ! :D och sen som toppen på allt kommer Patrik ikväll! :D jaa!

life is wonderful


allt sinom tid

japp. jobbsituationen kommer att lösa sig. sinom tid. det är bara att vara på högsta beredskap och rycka in på kort varsel om någon är sjuk eller så och visa intresse för att jobba, jajemensan. till sommarn så. men jag har en reservplan: både sara stavert och sara öhlund ska kolla hur köket på hagaborg har det med sin sommarpersonal - s och s brukar tydligen jobba där varje sommar. slappt jobb iaf. dom är jättesnälla som gör det. jag och lotta var på shopping-runda efter jobbet - dvs försökte gå igenom berget av kläder som finns på willys i jakt på bättre passform på byxorna - alltså ej xxl som mamma måste fålla upp. någon hade snott min fina damskjorta som är kort och figursydd. nu ser jag ut som en svampbobfyrkant i min fula stora nya långärmade skjorta. men byxor hittade vi iaf och polotröjor. jag har bett ungefär varje person på willys att öppna dörrar för mig idag. praktikantkorten kommer inte in överallt - dvs alla vikiga ställen. kul att jobba idag iaf - oj, sa jag det där?  
 
cyklade hem och åt en god middag, vilade lite, mamma förhörde mig sedan på fågelläten - patetiskt jag vet - men det gick bra. bara rödvingetrasten och koltrasten som är lite kluriga. har sedan dess (20.20) suttit här med engelska och lite andra klick på internet och ska bege mig till sängs nu. 
 
Imorgon måste jag:
träna
umgås med anette (onej)
hitta present till linnsan
hem och plugga
till patrik
använda tandtråden !!  

 

det är mycket nu

mitt liv känns som kaos. 
 
har jag något jobb? får jag jobba snart? måste jag söka ett nytt jobb?
Plugg plugg plugg. det verkar aldrig ta slut iaf.
patrik har magsjuka.. :(
Jag ska kanske in och jobba en dag imorgon 10-17 för att det är någon som är sjuk. idag kan jag inte för jag ska labba i 3½ timme idag. yey...
måste köpa en present till linnsan. undra vad som skulle kunna passa. hon har ju allt. linn vad önskar du dig?
vill hitta en lägenhet.  
 
så mycket händer nu.  
men helst vill jag ut och resa!

Onsdag, jajemensan

vaknade av ett mystiskt ljud imorse, det var alarmsignalen på mobilen, jaha så lät den, har inte ens orkat engagerat mig i vilken signal det var där. nåväl 07.20 ringde den, 07.40 sa patrik att jag var tvungen att kliva upp. så upp klev vi. tränade och sen åkte jag hem med 09.52 bussen. jisses. har aldirg åkt hem från stan så tidigt. har varit rätt effektiv idag. har packat, lagat lunch, diskat undan en hemsk stor smutsig plåt, letat i komposten efter en bit från vår metall-diskpropp som tydligen föll ned dit usch säger jag bara, har badat, läste ikapp lisas blogg mer eller mindre och lite av linnsans blogg, men eftersom hon kan skriva  4ggr på en dag försökte jag inte ens läsa ikapp hennes. har laddat upp bilder på resedagboken, kollat lägenheter (0), klippt currys klor, svarat en tjej att jag hade min etikbok kvar och att hon skulle köpa den efter påsk, kopierat upp fler fåglar inför mitt kära fågelprov osv. ja, ska börja plugga nu iaf, det som jag skulle ha gjort tidigare idag, men det blir av nu.  har ringt till boman, men inget svar, ville bara ta en försenad promenad med henne innan vi far till fjällen imorgon. yey. kommer att blir superduper skönt ! hoppas jag iaf. hoppas man får någon lugn stund med 15 pers i stuga varav 2 är under 2½ och 1 hund (kid). ska försöka plugga däruppe så att jag har mindre att göra när jag kommer hem så jag kan spendera tiden med patrik :D och jobbet.. 
 
Tiden går - måste plugga.
jag saknar solen och värmen, äventyren i nya zeeland och patrik förstårs.  
 

 
 
 

Hemma

Nu är man äntligen hemma igen. det känns både skönt och tråkigt må jag ju säga. får se hur mycket och ofta man kommer att sitta här, iaf till en början :) 
 
fick en bärbar dator i födelsedagspresent och ett presentkort på wilma av boman och rydelius, resten av presenterna är försenade av olika anledningar. köpte en mus och en ny mobil idag. :) det bådar gott

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!