Mohaha!

Jag har hackat mig in på Jennys blogg. Eller hackat och hackat, Jenny sitter i andra rummet och säger åt mig att jag ska uppdatera hennes blogg (på skämt). Sagt och gjort, här sitter jag eftersom jag kan hennes lösenord.

Jenny hälsar:
- Anette, du kan skriva hur underbar vår treårsdag var.

Okej.

Jag (Anette) är supertrött och håller på att dö, av trötthet. Skönt när någon annan lagar mat. Jenny och Sebbe gör iordning maten. Jenny bestämde sig för att äta middag hos oss tidigare idag, och vad gör man? Man måste ju ta hand om sina småsyskon. Men hon bidrar med hälften av maten, så det är helt okej ändå. 

Nu är det mat! Mmmmm, säger Kid!


Yes

känner mig redo för ett kursprov nu. yes.
har dock slappat lite eftersom jag inte läst speciellt mycket i medicinsk grundkurs idag, men jag har sovit en stund på eftermiddagen efter att jag ränt runt idag :)

imorgon mys med patrik
fredag kursprov + linn och lisa
lördag skriva klart arbetet + ?? :)
söndag - ersmark, klippa färga håret på morgonen, sen julbak hos bomans.
Måndag - STOCKHOLM! wiiieeehey

Älggryta och Linn

Pluggat, tränat och haft en bra ensamdag idag.
vid kl. 21.00 kom linnsan. vi har haft en bra kväll :)
ska verkligen sova nu, varför går jag alltid och lägger mig så sent?! det förstör mina dagar eftersom jag alltid vill kliva upp tidigt. 
 


Fredag idag - inte igår

jag har haft fel på dagarna hela veckan. ja och det blev fel nu igen.
idag har jag haft en dag för mig själv. jag har varit på spinning och tränat ilskan över en kaosmorgon. sen blev allt bra och jag shoppade upp 1720kr idag. Endast på smink och träningskläder - dock är det bara dyra saker.
var borta hela dagen och kom hem för att göra en mycket god middag tillsammans med patrik. sen har vi haft en myskväll framför idol.
jag har några tillägg på min önskelista:

Presentkort på MakeUpStore för att köpa en till ögonskugga (jag älskar min) och kanske en borste till concealern.

Lisa: jag köpte den trefärgade concealern. ska man ha någonting att applicera dem med?  + att jag kommer förbi och hämtar börsen imorgon och att din rengöring var för stark för mig - torris efter två tvättar.

imorgon: julbak + tacos i ersmark med hela tokiga familjen

till veckan: plugga plugga plugga + linn + lisa kanske + marie kanske


Fredag

Har varit duktig idag. Jag klev upp 7, gjorde mig i ordning, storhandlade på willys och tvättade. Jag har skrivit två arbeten idag och sedan var jag klar kl. 14.30 ! jag for till lisa då. vi har pratat en massa idag som vanligt. vi har pysslat och gjort julkort och fikat lite. vi skulle fara på makeupstore kväll, men det var inget... tråkigt, men vi hittade på annat som sagt. nu flyttar snart lisa. inte länge kvar alls nu. det är en superfin lägenhet, det kommer att bli toppen och jätteroligt för dem. det enda jag längtar till då hon har flyttat är att hälsa på henne :) hon är bäst, värd guld :)

Puss!

Bakning och mys

sov ut tillsammans med patrik imorse. klev inte upp förrän 9.40 nice. har läst hemma hos honom och sen gick vi ut i det härliga vädret. hem och laga mat. hata zlatan lite för att hon är adhd och hon kissade på mina täckbyxor! :| jag får till ersmark och bakade jitterbuggare medan ma och pa var på maxi. nu sitter jag här i lägenheten igen efter att ha sett på dance och använt tandtråd för första gången på länge. jag har ont i munnen. ska nog ha mysigt med lisa imorgon också. måste dock sova nu för att orka kliva upp och storhandla och plugga hela dagen imorgon.

kram

mersmak

mersmak på resor nu! efter att ha suttit och surrat med magnus och om resor vill man bara fara iväg igen! det är ju superskoj! jag hoppas jag får med mig patrik till senvåren eller innan sommaren till london :) det vore kung. Jag har dessutom hittat ganska billigt boende i centrala london. låt oss fara! vi börjar med stockholm om två veckor :) 
 
har haft en rolig kväll med anette sebbe och hedersgästen magnus. vi har julfikat och surrat en massa. mycket trevligt. nu måste jag verkligen sova. jag som ska ha mysdag med patrik imorgon och sen makeuprådgivning på kvällen :) puss!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!