Ändringar

har ändrat lite på bloggen som kanske märks. hoppas alla kan se de teckensnitt som jag har på min dator, ett ganska roligt teckensnitt. ska fixa till bakgrundsbilden senare så att det inte blir så hårda kanter,

stranden idag med patrik mamma och lisa. mysigt och skoj och mycket varmt. stektes. köpte en elvisp idag. tog hem anettes tvbord hit hem och bytte ut vårt eget. har varit med boman ikväll. promenad och en massa afrika, det börjar klarna lite. våldgästning hos anette och sebbe imorgon efter gymmet och jobb. japp . kram och godnatt :)

stark mat

min kycklinggryta blev för stark. för mycket svartpeppar och vitlök. riset var gott iaf. min nektarin är dessutom spårlöst försvunnen. stan med mamma kl. 14. sen träna sen till fatzer. låter som en bra plan.

Lördag

delad tur. man får tar det för vad det är. har 4 timmar kvar av mitt 9-12 , 16-22 pass idag. sen imorgon blir det 8-16 helt okej. lite ensamt efter kl 12 bara.  
 
Igår var det en härlig kväll hos patrik. han bjöd på lax, ugnsstekt potatis och vitlökscremefraiche. Mmm! såg på lite olika filmer igår :) han är fin han.  
 
Imorgon fyller käraste mor år. grattis ma. blir kalas för min del när jag slutar. annars kommer anette sebbe farmor och farfar. jepp. ska förövrigt lämna igen min proactive - klaga lite så skulle man få pengarna tillbaka. det vore inte helt fel nej. hann baka en råglimpa medan mor bakades andra bakverk tills imorgon. tog det mest lugnt när jag var hemma. ska upp och övervaka nu. 
 

kram

improveverywhere.com

haha. linn visade den sida för mig. dom gör riktigt roliga saker faktiskt. helt sjukt ju.
har slöat med linnsan idag. har haft sönder 5 ägg. ätit bullar. ja som en vanlig gammeldags dag med linn. 
 
Imorgon jobb 9-16. kanske till patrik på kvällen? vet inte, får se. ska ju jobba delad tur på lördag. blä.
På söndag fyller kära mor år. :) 
 
Vi har jagat lisa idag, hon verkar ha glömt att hon skulle vara med mig och linn idag. vi kanske ses ikväll. 

zum

HAHA. ofta vi två skulle betala 55000kr för ett safari?! haha. nej tack. det var det svaret vi fick från kenzantours. Lisa: frågade du om det gick och fixa något billigare boende.. men iofs det kommer vara snordyrt och helt ovärt ändå..
 
jobbat halvdag idag. vaknade och var pigg ?! 06.15. blev trött av att sitta och sticka första timmen på jobbet. slutade ett. var en timme och kollade på andra paret glasögon, har nu efter många om och men bestämt mig för ett par randiga i olika färger, låter hemskt men är rätt fräna faktiskt. sen heja på linn, kolla på almanackor med mor och sen fixa datorn sen till blodgivningen för att göra ett prov. vann inget på min trisslott. alltså vad är det att vara rädd för? jag kände knappt att hon hade stuckit, var tvungen att fråga om hon var färdig med nålen, då sa hon att hon tappat ett rör redan. haha. har slappat hos patrik ikväll. ska sova här också.

imorgon väntar jobb och översättningar av engelska bodypumppass till anna på jobbet, maxi och träning.

Trevlig söndag

skönt. jag och lisa kollade på resan igår. vi sollade väl ut några som verkade mycket bra. ska kika på zimbabwe (?) och gambia också. det var trevligt i gårkväll. det var även trevligt hos farmor och farfar igår. 6 timmar och skoj hos dem. de är så fina. jag och anette ska dit om en månad ungefär igen :) nu väntar arbete till kl.13. fixa glasögon, ta blodprov för blodgivare och  sen hem. patrik ikväll :) lovley. 
 
anette är den bästa :)

Helgen

Har bestämt ett par glasögon nu. ska ner på måndag igen när de har öppet och kolla in ett andra par att köpa. slappt på jobbet idag. soligt, suttit ute, gått, handlat, ätit mjukglass på kajen. är hos patrik, ska ner och hämta ut min, ma och patriks HP-biljetter.
 
spinning i morgonbitti. kanske bad? ingen som vill bada dock.. boman? på söndag ska jag till farmor och farfar med anette på dagen, mest troligen. Boman: ska vi ses på lördagskväll eller söndagskväll? 
 
Ska kanske få morfars gamla TV till lägenheten och lägenheten ska tapetseras om i höst och nya köksluckor. hoppas de väntar tills jag kommer dit och får välja så att han inte väljer nått fult.

över och ut

Onsdag

otroligt slapp dag på jobbet idag. ica maxi - dag.
skyndade mig hem efter jobbet för att fara till patrik och finner att hans paket som jag beställt äntligen hade kommit. slog in dem (de fem delarna om "Sagan om klanen Otori", över näktergalens golv böckerna) och slängde i mig blodpudding och upp på cykeln igen. vi hade mysigt med paketöppning promenad, naturgodis och godis :) en perfekt tisdagkväll. pga att jag slängde i mig den sista blodpuddigen så kom jag på att jag inte gjort någon matlåda. det var en torftig och inte ens rolig filtallrik till lunch idag. kan inte ens kalla det lunch. mat ska vara varm.
 
trött idag av rang. curry är cp. han mjauade utanför min dörr och skrapade på den halva natten. till slut fick han komma in och jag tryckte runt honom i sängen andra halvan av natten. aah! skönt att mamma och pappa kommer hem ikväll så att han kan sluta vara som ett plåster! han är på mig bokstavligen. sällskapsjuk efter alla dessa dagar som jag är på jobbet. han är som en igel. 
 
ska snabbstäda toaletterna, dammsuga och så, förhoppningsvis innan mamma och pappa kommer hem ikväll. ska se på dance ikväll för jag är ledig imorgon. det blir en ganska tidig promenad med antingen mamma eller lisai morgon, stan för att kolla på glasögon.... :( och sen rengöra åt ragge  och sen kanske till patrik en stund :)  
 
HP i helgen? Jag och Patrik är på

Lördag

Ja Lisa, jag vet inte när du får se lägenheten, eftersom jag inte flyttar in förän den 1 oktober. så kanske då någon gång. gårdagen var slapp. inget att göra på jobbet, regn ute och tråkigt. träna, hem och äta och sen till patrik. det var supersuper! såg på en bra film och käkade popcorn och myste. somnade mycket tidigt. upp kl. 8 helt utsövd. hade legat och dragit mig från kl.7 då jag vaknade helt pigg. tog en lugn morgon, patrik sov lite längre. vi gick till stadium och jag köpte en ny ryggsäck. min gamla hade verkligen packat ihop på riktigt nu. dragkedjan funkar inte längre. märkte dock när jag kom hem att det är en sån där ryggsäck som inte kan stå upp om man ställer den på marken. hmpf. men den är fin och det var rea på den. har slappat idag. men jag har faktiskt tagit mig tid att sy om mina svarta jeans och tvättat och promenerat. åt fil till middag.. sen kom patrik och livet leker!

Kram

1a oktober

nu är det bara att vänta och sen få flytta in :)  najs! det känns väldigt pirrigt. är man redo för detta? kommer man inte bli galen av ensamhet eller så? hoppas bara att allt löser sig galant och att jag kommer att stortrivas som lägenhetsboende.

långsamt

har inte fått tag på bostaden ännu. de hade ringt och jag har försökt ringa upp under lunchen, men inget svar. ska försöka igen efter kl. 13 då kanske deras lunch är slut. det är väldigt stillsamt jobb detta, precis som anette sa. man kan nästan sitta och rullar tummarna ibland. har suttit och rört om kaffet idag för att få det svalt medan anna var och köpte mjölk. då har man inte mycket att prata om. har faktsikt testat min nya polotröja från myrorna iadg (45kr) och min jeansväst. det vart riktigt snygg faktiskt. idag när anna kom i mjukisar efter att ha försovit sig sa hon: "Oj, ska du på fest eller? " kanske inte direkt festkläder, men det är rätt stilrent om inte annat. nu blir jag ensam hemma i en vecka, känns både bra och jobbigt. laga all mat, men det måste jag ju ändå göra om jag sak flytta. jag hoppas på lägenheten men jag hoppas även på att den inte blir för dyr för mig..   

Sjukt. känns lite overkligt

jag är etta på lägenheten och nu ska jag bara invänta deras godkännande sen är den min! känns overkligt nanting! yey. coolt. hoppas jag får den, och att de inte anser att man inte kan betala hyran bara för att man ska plugga. JA. nu måste jag ringa mamma! 
 
kram!

2

Jaa. nu är jag nummer 2 i kö på lägenheten. imorgon blir det domedagen. hoppas hoppas hoppas..!
Jobb idag 9-16. har dessutom en här på inskolning så vi är tre stycken.. OTROLIGT slapp. haha. värt att tjäna 700kr på ingenting. japp.

Idag fyller även min favorit kille år. Grattis älskling på 20års dagen! det blir mys ikväll och ett paket. det andra blir lite försenat (internetbeställningar ska man aldrig lita på :P ) älskar dig!

3

jag och mor var och kollade på lägenheten som jag har anmält mig på - törelvägen 55. den var stor (43m2), man kan göra den väldigt fin och nu är jag dessutom 3a i kö. hoppas jag får den. det skulle vara mycket kul.

har bakat tigerkaka som vi ska mumsa på nu. :)


att prata med en kompis mamma i 4 timmar

jaa. jag satt och surrade med anna boman i 4 timmar igårkväll. jag skulle egentligen bara hämta receptet på fällefatet och fick några andra recept och en härlig pratstund  :) mycket udda, men det var mycket trevligare än min tänkta kväll - efter promenaden hade jag suttit framför MTV och ugglat.

bra kväll.

skön kväll

mycket. slappade som två potatissäckar i soffan hos patrik - jättemysigt och lagom.
kom hem kl.22.00 och förberedde morgondagens brödbak. sedan hade mamma rotat fram michael jackson programmet som gick igår på svt1. så nu har jag sett det och ska bege mig i sängs. 
 
Älskar dig.

vart tog denna dag vägen?

Sovmorgon 8.15
morgonpromenad som alla andra dagar.
till stan med mor.
mor shoppar.
vi handlar.
vi käkar lunch.
gör olika mindre ansträngande saker vid huset.
nu ska det göras middag. jaha
vill till patrik ikväll :)

det kommer att blir bra. en mysig kväll !

Härlig dag, men fattig

härlig åska inatt.. sov inte precis bra. vaknade av och an under mina 7 timmar tänkta sömn.
jag gjorde illa mig i min onda rygg idag när jag i panik sprang ifrån 3 hästbräms.
vi har fått våra michael jackson skivor - de fem största.mamma beställde dem iprincip gratis från ginza - presentkort.
jag och lisa har härjat på stan hela dagen och plundrat butiker. jag köpte en mascara (en av alla i djungeln), en jättefin klänning - jag älskar den, en pastellgrön tunn tunika, en liten jeansväst, en mörkgrå kofta, ett roligt linne på monki, och en halv rullpizza - usch så onyttigt. totalt ca 1200kr. mycket pengar, men även många saker. nu får det vara nog - verkligen. nu sätter vi punkt.      .  
jag har haft en verkligen jätterolig dag med lisa. heldag. mycket bra. detta är en sånt där litet nått som gör att man orkar med det tråkiga som börjar på lördag nämligen jobbet.  
 
 saknar mig patrik som vanligt, jämt, skriver det jämt också typ, men jag vill vara med honom. längtar tills imorgonkväll :) puss

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!