Södervik

 
 
Min första dag på stranden denna sommar. kanske den sista, men det var superhärligt. stekhett och inte så pjåkigt i vattnet. lisa och linn är kanske det skönaste sällskapet som finns. lisa med sin rossliga lindsey lohan röst och linn med sina urinspår. detta är för alltid en favorit i repris :)

veckan som gått

jag har köpt 6 nya filmer.
jag har haft mysig stunder med patrik.
jag har haft mysiga kvällar med mamma.
jag har lekt och myst med moa.
jag har fått tips och gamla tentor av min sköna kusin.
jag har ätit alldeles för mycket onyttigt.
jag har cyklat väldigt mycket.
jag har kraschat med inlinesen och har ont i ryggen.
världen har förlorat en stjärna.
jag börjar jobba till helgen.
jag ska umgås med lisa i veckan.
jag ska till patrik ikväll. 
curry var borta i över 36 timmar. 
 
nu ska jag och mor ut och ta lite cykelkontroller.

Igår

gårdagen var mycket bra! 

en promenad runt ersmark. en cykeltur ned på stan. filofiserade på bibblan och gick lite på stan. handlade med mamma på vägen hem. klippte mig väl hemma. sen kom helene och anders. vi var 9 plus barn igår till middagen i vår inglasade altan. mycket roligt. många skratt och alldeles för mycket mat och fika igen. men nu är det slutfikat, finns bara 1/3 chipspåse kvar.. gick igenom alla bilder och hela resan igår med helene och anders. mycket roligt :) det är sjukt kul att minnas allt igen. aahh.. ska kanske ta mig i kragen och välja vilka kort som ska framkallas idag. det roligaste igår var då helene och anders skulle fara. de vinkar hejdå och rullar ned för uppfarten och kör typ 5 m, sen tvärstannar de i gapskratt och vi står på bron och undrar. anders sa då: " just de! jag drack ju en starköl till middag". haha. så helene blev chaffis. bra att man inte ens kommer ihåg att man druckit. mamma sa att nästa gång får du dricka mer så att du känner att du har druckit.. :)

livet är gött.

Idag: göra tikka masala åt pappa, handla köttfärs, fixa korten.. ja, något annat också kanske :)

Panik

lite panik över att jag inte kunnat läsa "på riktigt" på 5dagar! och inte imorgon heller. främmande och en massa annat på gång. jag vill läsa breaking dawn! den är mycket bra. vill vill vill vill läsa... har bläddrat lite i afrikakatalogerna idag också. hittat några lovande. har ställt mig i kö på "the host" och ska ner till bibblan imorgon innan helene och anders kommer och besöker oss alla imorgoneftermiddag och kväll. pjjuu.. på tisdag eftermiddag blir jag helt ensam i några dagar. rätt skönt efter allt ståhej, men ändå tråkigt för patrik jobbar. tråkigt även för att jag vet att jag kommer att läsa ut breaking dawn. vill inte att böckerna ska ta slut.. de är fööör bra. måste därför ned på bibblan och undersöka lite utbud.

längtar gärna bort - lisa vi måste fara utomlands. det gör mitt liv! 
 






Ja

idag har jag redan hunnit med att baka rågbröd.
ska cykla ner och spinna snart.
i eftermiddag kommer anna och moa.
då blir det fullt ös medvetslös tills på tisdag.
sen kommer patrik också förstås :)

so you think you can dance kommer att vara bra i år - det tvivlar jag inte på.

Uppehåll

nu var det ett tag sen. ja. jag sitter på jobbet, har just skickat iväg ett mail till min "chef" med några ouppklarade frågetecken. hm. får väl se hur denna sommar blir. jag har iaf fått ännu ett nytt schema nu som jag ska jobba efter. får väl se om det blir willys igen till hösten.

Igår var det mysigaste dagen på mycket länge! patrik hade förberett ett mysig-försenad-födelsedagskalas. han hade bakat tårta på morgonen och köpt goda muffins på café victoria och köpt en vacker stor blombukett. Aww. Jag älskar honom verkligen. så vi fikade en massa onyttigt, öppnade presenter - ett par träningsvantar (fiskevantar som pappa skulle ha sagt, men jag önskade mig sådana och de var jättefina) och så fick jag ett pussel. det var ett pussel på en bild från nya zeeland då vi forspaddlade. han är helt enkelt bäst. han är så söt! jag älskar mina presenter! sen gjorde vi god kyckling och for och såg på män som hatar kvinnor kl.18.00. jättebra film faktiskt. inte som boken men bra ändå. hem och mysa med mera tårta och finalen av talang. såg sedan hans och hennes på svt1 och sen kunde vi inte sova någon utav oss så kl.2.30 somnade vi kanske. upp.kl06.30. YEY. ska sova tidigt ikväll ska jag då säga. hittills på jobbet - okej. längtar tills jag får sova ikväll. m-m-m.  
 
ska nog fara och träna efter jobbet bara för att få testa de nya handskarna! :)

Hmpf

tung natt. lite sömn. mycket hostningar.
ska ta hand om tvätten. duscha. ge ragge lite käk. använda tandtråden (skärpning!) och sen läsa läsa läsa i min ensamhet. ska till Linn Ö ikväll :) trevligt trevligt. 
 
Ska fika mina bröd nu. inte riktigt den konsistensen man önskade, men de smakade gott. (bra rostbröd hade patrik sagt) ^^

dagen

vårdcentralen - snabbt och enkelt - nu är det bara att vänta på en tid för TBC-vaccinet

jobbet - fick 2 inskolningar till, det behövs. det känns nervöst och svårt. mina första arbetsdagar är på helgen (midsommar) och jag är helt ensam.

Handla - tog låång tid. satt och fikade med linn (och andra som befann sig i fikarummet, men det var linn jag skulle fika med :) )

väl hemma - hungrig. dator. läsa. sova. läsa osv. 

Nu är jag iaf inne på andra boken i serien. känns spännande för nu har man ju ingen aning om vad som kommer att hända :) det bästa med hela dagen var nog ändå när Patrik kom förbi när han övningskörde bara för att pussa lite på mig. (och passa på att testa byxorna som mamma håller på att sy in åt honom) han är så söt. bäst. jag blir aldrig less på honom. KUNG! dock blir det ingen mysdag på stan imorgon för han skulle in och jobba imorron också! yey. mina bröd blev möjligtvis dåliga fast jag har inte smakat på dem, ska sova. vi får väl se imorgon. god natt gott folk!

världens bästa

Pappas bildserie denna sista vecka. Bullarna höll på att ta slut (nedräkningen), den satt på frysen och sen i morse så hade han strött ut lite pärlsocker och brödsmulor på köksbordet och skrivit den andra lappen. HAHA. mamma har dock lovat att baka idag. :) han är så otroligt knäpp! han är min pappa och jag diggar honom stenhårt!



Stört x2

(fattar inte varför bloggen hänger sig 1/3 ggr då man ska ladda upp bilder drygt + att internet gav upp denna gång, detta är måndagens inlägg:)

har läst första kapitlet av Twilight nu. helt fast! sjukt. kunde inte börja på nästa för jag vet att patrik kommer snart och jag kan inte sluta mitt i ett kapitel. nej. det går inte. boken är otroligt annorlunda och fantastiskt skriven! :) love it. 
 
stört nummer två talar för sig själv. curry skulle ut och äventyra igår. han är hopplös. vi fann honom så här:




Bloggen är helt vänsterjusterad..?

Är min blogg helt vänsterjusterad för någon annan än för anette? hennes datorn måste ha krupp. hon ser inte halva texten.. hm. fick göra ett PPD-test idag och ska på kontroll på torsdag för att kolla på om man är motståndskraftig för att sedan få en tid på lungmottagningen för att få själva vaccinet. herregud, vilken process.

Inga bra lägenheter ute idag heller. ska lägga in en annons på blocket som lisa sa att linn gjorde. det verkade ju funka då iaf. :) ja, det vore kul att flytta till hösten, inte tidigare. jag tror inte jag vill innan. jag blir ändå nervis när jag tänker på hur ekonomin ska gå ihop när man flyttar. men det mesta löser sig. att gå runt alltså. men att spara till safariresan blir kanske lite svårare när man pluggar. men, det löser sig nog. det är bara att satsa lite pengar på att ha skoj. :)  jag är astaggad på att fara och resa faktiskt, men lisa, till afrika. kul.  
 
sitter här hos anette efter att ha fikat (lunch) och hjälpt till att diska. de springer runt här och städar lite. jag sitter här och fördriver tiden :) så går det när man har en mycket ledig dag och är sjuk. mycket dötid i väntan på att bli friskare.
 
Hoppas min älskling kommer ikväll. då ska han få den sista tårtbiten sen igår. lovehimalot!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!