Vad är upp, mina vänner?

Ja, idag har vi utfärdat mycket bra saker jag och mor. först åkte jag ut till Ersmark för att hämta henne och hundarna. rejde runt i en massa affärer, slutade med nya trosor, en rullgardin och stolsdynor. sen hem till lägenheten och äta god lunch med ma. Sen monterade vi upp rullgardinen, stor-tavlorna, tavellisterna och surrade en massa. sen hem till Ersmark igen för en god middag, kvällpromenad med hundarna och slapp. Ska sova här för jag ska ändå skjutsa mamma till flyget imorgon då hon ska på kurs i Stockholm. Då har jag hundarna och vi ska ut i skogen med Patrik. Sen blir det väl bara hemmahäng med Patrik efter det.

Bild 6, en bild på dina syskon




Update önskelista

Ja här kommer den igen:

- Smyckeshållare - med fåglar, se tidigare inlägg
- Örhängeshållare - hästskorform -||-
- Presentkort på Pealized
- Nya vanliga tunna SVARTA sockar
- Presentkort på SF, bio

Bild 5, en gammal bild på mig själv

Att arbeta med asylsökande, flyktingar, invandrare eller barn- och unga som far illa verkar väl inte så dåligt? :) i like it.

+ En gammal bild på mig själv


Bild 4, en bild på något som gör mig glad


Bild 3, en bild på någon ur din familj


pappa i sitt esse!

Bild 2, en bild på mig själv


Bild 1, några jag umgås mycket med



Mina mysiga favoriter + Pappa såklart!

Antagen

Bildutmaningen

1a bilden: Några du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på något som gör dig glad.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på ditt syskon.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: En bild på din favoritplats.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: En bild från ett ställe du älskar.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En bild på barndomsvänner.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En bild som du är nöjd med.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

Update

Fredag:
Gjorde en massa ärenden + skrubbade varenda vrå här hemma. bjöd över familjen på fika, dock kunde / orkade bara mamma. så det blev fredagsmys iaf.

Lördag:
Var på världens trängsta utställning på strömpilen med hela familjen ink hundarna så klart :) spirre var duktig men vann inte allt. mysigt fika på NK sedan och sen hem till Ersmark och promenera och mysa. åt hamburgare och pommes hela familjen på kvällen.

Söndag:
Slappade här hemma, sen for jag och Anette ut på äventyr i skogen med hundarna. Jag hade med mig te, eftersom anette inte kan dricka varm choklad. Teet såg ut som ett urinprov när vi hällde upp det och vi skrattade. Var ute och gick 1,5 timme. Slappade hemma hos Anette efter det. åt en tidig middag tillsammans - köttfärsröra med pitabröd och grönt. sen for jag ut i skidspåret. 5 km igår. fikade med mor och far sedan hem.

Måndag:
slapp morgon, med illamående. Sedan 10km skidåkning. var lite väl långt innan man kommit i gång med det. var hungrig och less innan jag var framme. har sedan gjort matlådor idag.

Imorgon ska jag ta mig en promenad till stan. ska gå på biblioteket och sedan och säga upp mitt träningskort på USM. utnyttjar det ändå så sällan - då kan jag spara 3600kr / år istället.

Natti natt

trotsade kylan idag, gick en längre promenad. jag fick hem kameran av anette + bytt till mig en helt obrukbar bil. jippi. jaja. nu kan jag iaf ta kort på mina fina nya blommor och bilder. orkar inte göra det nu. nu ska jag sova. har jobbat hela kvällen. varit en lugn kväll, dock kaos ändå eftersom jag pratat engelska hela kvällen då jag tagit hand om en spansk utbytesstudent. helt kaos. alla termer och uttryck, prover och kontroller, sjukdomssymtom m.m. inom vården kan jag verkligen inte på engelska eller latin. vad en nefrostomi är på engelska t.ex. helt slut iaf.

pass beställt idag och några papper har jag skickat in. detta ser fin fint ut!

Bra, bara bra

måste fixa fram ett pass så att jag kan skicka in min visumansökan + bokningsformuläret. ska göra det imorgon. + ringa dem med några frågor imorgon + jobba.

I helgen har jag målat! idag också. två nya tavlor färdiga! jippi. får ta kort på dem senare. måste få upp några tavlor här. jag och mamma har bokat in en "lägenhetsrajds-dag" då vi ska få upp någonting på väggarna. jag har även bakat mjukt tunnbröd på kornmjöl idag. fick vifta av brandvarnare 5ggr. världens bästa granne.

jag och patrik som skulle ut och fika ikväll. kom till finas. de hade stängt för 4 min sen. trodde de hade öppet lite senare under sådana här dagar. jaja. jag som hade tänkt och ta en stor räkmacka eftersom jag inte ätit någon middag stod där hungrig. har man inte världens bästa kille? Han bjöd mig på grillade revben, kycklingspett och tigerräkor + två stora bullar/wienerbrödstjosan som vi tog med hem från ica. :) underbaraste patrik! sitter och njuter av en limeklubba nu också. underbart goda från ålidhemcentrum någon lillbutik.


UPDATE
Haha. humor. tror att någon har skrivit in lite fel:





yes

ska ringa work and travel imorgon om min bokning. vill bara få det bekräftat och en ungefärligt pris. om allt går bra far jag 31/8 eller 1/9. nice.

Ledig söndag, ser ut att bli kallt, dock fint väder. hoppas på slalom linn? Jag har ju allt fixat, behöver bara hämta grejorna i ersmark.

Nu hemkommen från jobbet, ska äta middag och fara på body balance kl.18.00

bokat men inte riktigt klart!

väntar på bekräftelse att det finns plats för mig och vad slutsumma kommer att bli.
AFRIKA HERE I COME :D Volontär på Noah's Ark 3 veckor och 4-5-6 dagar safari i Kruger Park. jajemensan!





Sköna söndag


DANSSKORNA


Frisyr - ostylad denna söndag

slappar i ersmark idag, efter en morgonpromenad med Patrik. Har försått paprika och chilipeppar idag också. jippi. köpte lite andra frön också.

yes

nu är gardinerna sydda! blev superfint! tar kort en annan dag då jag orkar. det finns tyg över till några kuddöverdrag och en löpare som matchar. jippi! har bakat farmors tekakor och gjort palt! efter att ha ha ätit så har jag sju matlådor!  haha.  gjorde jättemycket verkligen! nu ska jag virka - patrik har just farit. ser att jag måste köpa några fler blommor. det ser så naket ut i sovrumsfönstret nu när jag har en kappa där inne. :) nu james bond

oi!

vilken otur att det var dåligt väder idag. haha. skönt för mig att slippa gå ut. jag ska bara slappa idag. jag kan tyvärr inte ta kort på mig själv med systemkameran. anette har min digitalkamera som jag vill ha tillbaka! jag gjorde iaf någonting gott till middag igår. jag gjorde fläsklägg och rotmos! sjuukt gott! for sedan hem till ersmark för första gången på väldigt länge. det var så skönt att få komma hem. idag ska jag göra palt! riktig palt! :D det blir kalasbra! ska sy gardiner också :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!